Το «πρέπει» του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ

SMS
08:29 | 10/02/2019

Ο ΟΦΗ οφείλει να βάλει το ματς του ΟΑΚΑ στα… εντός προγράμματος, παρόλο που το έργο του δε θα είναι καθόλου εύκολο.

Χρόνος υπάρχει… Όχι, όμως, και πολυτέλεια για να… διαχωρίζει τα παιχνίδια. Ο Όμιλος έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» της παραμονής και πλέον πρέπει να ψάχνει βαθμούς σε όλους τους αγώνες του. Όχι, βέβαια, ότι δεν το έκανε πριν.

Απλά όταν αντιμετωπίζεις την ΑΕΚ μέσα στο «σπίτι» της, μια ήττα θεωρείται φυσιολογική και… εντός προγράμματος. Και αυτό, βέβαια, δε μοιάζει παράλογο, καθώς η Ένωση διαθέτει σίγουρα μεγαλύτερη ποιότητα και έχει διαφορετικούς στόχους από το συγκρότημα του Χάιμε Βέρα.

Παρόλα αυτά, ο παίκτες του ΟΦΗ καλούνται ν’ αφήσουν στο… Ηράκλειο αυτό το «ελαφρυντικό» και να τα παίξουν όλα για όλα κόντρα στην Ένωση, αφού αν πάρουν βαθμό ή βαθμούς τα οφέλη θα είναι τεράστια. Ο Χιλιανός τεχνικός δείχνει να το πιστεύει, όμως την ίδια πίστη πρέπει να εμφανίσουν στο χορτάρι και οι ποδοσφαιριστές του.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» δεν είναι φυσικά απλή, ωστόσο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο «δικέφαλο» μπορεί να τους «απογειώσει». Αγωνιστικά, αλλά κυρίως και ψυχολογικά. Το timing που θα βρει απέναντι του την ΑΕΚ δεν είναι καλό για τον ΟΦΗ, αφού ο αντίπαλος προέρχεται από αλλαγή προπονητή και από μεγάλη νίκη μέσα στο Περιστέρι για το Κύπελλο.

Και πάλι, όμως, στον ΟΦΗ πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους για να πραγματοποιήσουν το στόχο τους, ώστε να… ρεφάρουν και μία από τις τελευταίες εντός έδρας «γκέλες». Βελτίωση, εξάλλου, υπάρχει, οπότε μ’ ένα τέτοιου… βεληνεκούς αποτέλεσμα ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα δει με άλλο ηθικό τη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ 

Σχόλιο: Ο ΟΦΗ του μπάρμπεκιου ξινίζει τον Ελληνα της μιζέριας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.