Το πρόβλημα στο σκοράρισμα προβληματίζει τον Φραντζέσκο

20:44 | 29/10/2023

Ο ΠΟΑ σε ακόμη ένα ματς δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα βάσει εικόνας και ο Κώστας Φραντζέσκος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο, ο προπονητής του ΠΟΑ είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι καρμπόν όπως εκείνο με τον Άρη Πετρούπολης. Όταν αυτό επαναλαμβάνεται, σε προβληματίζει πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος έκανε 3 ευκαιρίες και μας έβαλε 2 γκολ, ενώ εμείς κάναμε 10 ευκαιρίες για να βάλουμε 1 γκολ. Πρέπει να βρούμε λύση άμεσα σε αυτό, γιατί αδικούμε την προσπάθειά μας και τον εαυτό μας. Δεν πήραμε ούτε έναν βαθμό σήμερα, ούτε έναν. Δεν αδικώ τον αντίπαλό μας, είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά σήμερα βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία.

Αν πω ότι έπρεπε να κερδίσουμε θα με πουν τρελό, αλλά έτσι ήταν σήμερα. Δεν ξέρω που ακριβώς οφείλεται αυτό που κάνουμε. Μόνοι μας πρέπει να βρούμε τη λύση γιατί μόνοι μας το δημιουργούμε. Το να χάνουμε παιχνίδια και να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο μας προβληματίζει. Κοιτάζω όλη την εικόνα στο ματς και όχι φάσεις. Ενώ η εικόνα μας είναι πάρα πολύ καλή, τα γκρεμίζουμε όλα μόνοι μας. Θα το παραδεχθώ όταν ο αντίπαλος μας ισοπεδώσει, αλλά το να κάνεις τόσες ευκαιρίες και να δέχεσαι τόσα γκολ είναι πρόβλημα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.