Το πρόβλημα του Βούρου από τον ΑΠΟΕΛ και η διαχείριση

SMS

Το πρόβλημα στον δικέφαλο του Έλληνα αμυντικού και η διαχείριση από πλευράς ΟΦΗ

Ο Πραξιτέλης Βούρος θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή στην Τούμπα λόγω θλάσης πρώτου βαθμού στον δικέφαλο. Ωστόσο, η είδηση σε αυτό το θέμα έχει να κάνει με το γενικότερο πρόβλημα του Έλληνα αμυντικού με τον δικέφαλο.

Όπως αναφέρουν από τον ΟΦΗ, ο Βούρος αντιμετώπιζε πρόβλημα στον δικέφαλο από τον ΑΠΟΕΛ και αυτό το γνώριζαν οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας και προφανώς το επιβεβαίωσαν στις ιατρικές εξετάσεις που έκανε πριν υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν «διαχειρίσιμο» τραυματισμό, που θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση. Επί της ουσίας, ο Βούρος έπαθε θλάση επειδή επιβαρύνθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και θα μείνει εκτός δράσης όντας μία σημαντική απουσία για την ομάδα του Σίμου.

Το θέμα είναι ότι ο ΟΦΗ έχει να διαχειριστεί μία κατάσταση ανάλογη με του Μεγιάδο πριν από την επέμβαση. Το πρόβλημα στον δικέφαλο δεν αποτελεί τροχοπέδη για τον Πραξιτέλη Βούρο, το αντιμετώπιζε και στον ΑΠΟΕΛ και με ειδική διαχείριση και προσοχή έπαιζε χωρίς πρόβλημα. Τώρα, όμως, σε μία περίεργη περίοδο ελέω κορωνοϊού με όλες τις ομάδες να μην έχουν κάνει κανονική προετοιμασία πάντα ελλοχεύουν ενδεχόμενα τραυματισμών.

Ο Έλληνας αμυντικός τώρα καλείται να μπει στα «πιτς» ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ταυτόχρονα θα πρέπει να συνεχίζει τη διαχείριση ώστε να αποφεύγονται προβλήματα στο μέλλον και να μην χάνει παιχνίδια γιατί όπως έχει αποδειχθεί έως τώρα είναι από τους πολυτιμότερους παίκτες του Ομίλου και σίγουρα ο κορυφαίος της άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέσσερις διεθνείς κλήσεις στον ΟΦΗ

Θλάση ο Βούρος, εκτός με ΠΑΟΚ

Βούρος σημαίνει εγγύηση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.