Το σίριαλ συνεχίζεται: Το «μαχαίρι» απειλεί το πρωτάθλημα

18:28 | 07/05/2020

Νέα τηλεδιάσκεψη των ποδοσφαιριστών για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις

Αυτή την Παρασκευή το βράδυ θα λάβει χώρα νέα τηλεδιάσκεψη των αρχηγών των ομάδων της Super League που αφορά στην πρόταση της Λίγκας για μείωση 25% στα συμβόλαιά τους.

Θυμίζουμε ότι η πλευρά της Super League πρότεινε στον ΠΣΑΠ μείωση 25% στις δόσεις συμβολαίων αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει πάλι και ολοκληρωθεί ή μείωση 33% στις δόσεις συμβολαίων αν το πρωτάθλημα διακοπεί οριστικά. Θυμίζουμε επίσης πώς ο συνεταιρισμός αποφάσισε να μην κάνουν οι ομάδες μονομερείς κινήσεις με τους παίκτες τους και να γίνει μία συνολική πρόταση για «ψαλίδι».

Οι αρχηγοί μετέφεραν όσα συζητήθηκαν στην πρώτη τηλεδιάσκεψη στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και την Παρασκευή αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις τους.

Το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών είναι αρνητικό στη μείωση όχι γιατί θέλει να «ανοίξει πόλεμο» ούτε γιατί δεν αντιλαμβάνεται τη ζημιά των συλλόγων ελέω κορωνοϊού. Αλλά γιατί πιστεύει ότι κάποιες ΠΑΕ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να αδικήσουν τους έτσι κι αλλιώς αδικημένους ποδοσφαιριστές τους.

Επί της ουσίας, την Παρασκευή θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις από πλευράς ποδοσφαιριστών ώστε να αρχίσουν νέες συζητήσεις με τη Λίγκα για να βρεθεί η «χρυσή τομή»

Το πρόβλημα παραμένει και είναι μεγάλο και μάλιστα είναι ικανό να «τινάξει στον αέρα» το πρωτάθλημα ακόμα κι αν όλα πάνε καλά από θέμα κορωνοϊού και αποφασιστεί η σέντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Super League: Ο κορωνοϊός δεν είναι η μόνη απειλή!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.