Το SMS της διαμάχης: «Ελπίζω να ξεπεράσεις ότι έχασες την ομάδα από μένα...»

SMS
08:15 | 24/05/2020

Διαβάστε στο Capitano.gr την πρώτη αντίδραση του ιδιοκτήτη του Εργοτέλη στην πρόταση του Γιώργου Βρέντζου - το μήνυμα και το μπλοκάρισμα!

Aναμφισβήτητα, οι τελευταίες δύο ημέρες - δημοσιογραφικά - ανήκουν στον Εργοτέλη. Το γαϊτανάκι των δηλώσεων από πλευράς Γιώργου Βρέντζου, το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ομάδας Μάγκεντ Σάμι προκάλεσαν τις επίσημες αναφορές του προέδρου του Ερασιτέχνη Γιώργου Στειακάκη καθώς και του Διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργου Τουτζάρη.

Ποια ήταν όμως η πρώτη αντίδραση του Αιγύπτιου επιχειρηματία στην 4η απόπειρα του Γ. Βρέντζου για εξαγορά της ΠΑΕ; Τι ήταν όμως εκείνο που προκάλεσε την οργή του πρώην ισχυρού άνδρα του Εργοτέλη;

Το Capitano.gr έχει την απάντηση για το τι έγραφε το... περιβόητο μήνυμα του Μάγκεντ Σάμι προς τον πρώην ισχυρό άνδρα της ομάδας.

Διαβάστε παρακάτω:

«Ελπίζω μία μέρα να μπορέσεις να ξεπεράσεις ότι έχασες την ομάδα από μένα, πρέπει να καταλάβεις ότι δεν στη δίνω πίσω. Αν αποφασίσω να πουλήσω, έχω μία λίστα από πιο σημαντικούς ανθρώπους από σένα και στους οποίους θα την έδινα. Δεν είσαι σ' αυτή την λίστα κι ούτε θα είσαι ποτέ! Παρεμπιπτόντως, μην μου απαντήσεις μετά από αυτό το μήνυμα, θα σε μπλοκάρω», έγραψε αναλυτικά ο Αιγύπτιος με αποδέκτη τον Γ. Βρέντζο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ρόλο... διαιτητή ο Στειακάκης: «Είναι ο σωστός χρόνος για απαφάσεις»

«Χυδαία συμπεριφορά από Σάμι, δεν μου πουλάει τον Εργοτέλη!»

«Θέλω να αγοράσω τον Εργοτέλη»

Επίσημη απάντηση: Συνεχίζει στον Εργοτέλη ο Σάμι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.