Το σπασμένο ταμπλό και η νέα ημερομηνία

SMS
08:00 | 11/10/2021

Το απρόοπτο, οι εναλλακτικές που δεν προχώρησαν και η πιθανή ημέρα διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου ΕΚΑΣΚ

Είναι από τις σπάνιες φορές που σε ένα αγώνα μπάσκετ αποφασίζεται αναβολή λόγω... μπασκέτας. Βλέπετε, ο τελικός κυπέλλου ΕΚΑΣΚ ανάμεσα σε Εργοτέλη και Δειλινό που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή δεν έγινε, αφού στην προθέρμανση είχαμε το απρόοπτο με το ταμπλό.

Ένα κάρφωμα προκάλεσε σπάσιμο και όπως ήταν λογικό το παιχνίδι δεν μπορούσε να αρχίσει αν δεν γινόταν αλλαγή μπασκέτας για την ασφάλεια των αθλητών. Μόνο που άλλη μπασκέτα δεν υπήρχε και έτσι δύο ήταν οι λύσεις: αλλαγή γηπέδου ή αλλαγή ημερομηνίας.

Το πρώτο δεν γινόταν να προχωρήσει, αφού η Κυριακή ήταν ιδιαίτερα γεμάτη μέρα για τα γήπεδα του Ηρακλείου. Στα Δύο Αοράκια και την Αλικαρνασσό υπήρχε αγωνιστική δράση που σημαίνει ότι εγκαταλείφθηκε γρήγορα η αρχική ιδέα που έπεσε στο τραπέζι να φύγουν οι ομάδες και όλα τα επιτελεία και να μεταφερθούν σε άλλο γήπεδο. Έτσι προχώρησε η δεύτερη λύση που ήταν εκ νέου ορισμός του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ομάδες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παίξουν την προσεχή Τετάρτη και πιθανότατα εντός της ημέρας αναμένεται η σχετική ανακοίνωση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.