Το «στοίχημα» με τον Σακόρ

21:35 | 25/09/2019

Ο ΟΦΗ πρέπει να στηρίξει όσο χρειαστεί τον Νορβηγό μέσο και ο ίδιος να βοηθήσει την ομάδα.

Από τη στιγμή που στα πρώτα τρία ματς πρωταθλήματος ο Βαγιεμπάχ Σακόρ είχε πάρει ολιγόλεπτες συμμετοχές, δεν μπορούσε σίγουρα να κριθεί για την κατάσταση του.

Ουσιαστικά, έτσι, τα φετινά «αποκαλυπτήρια» του 23χρονου ποδοσφαιριστή έγιναν στον Βόλο το περασμένο Σάββατο (21/09). Κόντρα στους Θεσσαλούς, δηλαδή, πήρε φανέλα βασικού για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν.

Και η αλήθεια είναι πως η παρουσία του στο παιχνίδι δεν κινήθηκε σε υψηλά στάνταρ. Ή για την ακρίβεια στα δικά του στάνταρ.

Γιατί η ποιότητα και τα εκλεπτυσμένα ποδοσφαιρικά του στοιχεία είναι δεδομένα. Και οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν σίγουρα πολλά από τον νεαρό παίκτη. Και ο ίδιος φυσικά πρέπει να έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του.

Θα ήταν τουλάχιστον υπερβολικό να μπει κάποιος στη διαδικασία της αυστηρής κριτικής από την «παρθενική» κιόλας παρουσία του στην 11άδα.

Στο Πανθεσσαλικό ο Σακόρ έμοιαζε να βρίσκεται… έξω από τα νερά του. Ο ντελικάτος μέσος του ΟΦΗ φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν έχει βρει ρυθμό και αυτό φυσικά είχε σαν αποτέλεσμα ν’ αντικατασταθεί σωστά από τον Γιώργο Σίμο στις αρχές της επανάληψης.

Είναι, επίσης, βέβαιο ότι στον ηρακλειώτικο σύλλογο δεν έχουν πάψει στιγμή να πιστεύουν στον Νορβηγό. Και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο αναμένεται να του δείξουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο μέλλον.

Από την άλλη πλευρά, και ο ίδιος οφείλει να συνεχίσει την προσπάθεια και τη δουλειά σε αγωνιστικό και πνευματικό κομμάτι. Προκειμένου να βελτιωθεί και να προσφέρει στον Όμιλο.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, το γεγονός πως ο Σακόρ είχε μπει αρκετά καλά στην καλοκαιρινή προετοιμασία, είχε κρατήσει την εικόνα του σε υψηλά επίπεδα και άφησε υποσχέσεις.

Το μόνο που θέλει είναι τη στήριξη της ομάδας και μια καλή εμφάνιση, η οποία και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαρώνει στα στατιστικά ο ΟΦΗ

Χαμόγελα για Μεγιάδο

Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

H «πρώην» και το γούρικο Γεντί Κουλέ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.