H «πρώην» και το γούρικο Γεντί Κουλέ...

SMS
12:40 | 25/09/2019

Έτοιμος να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του, είναι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ο οποίος διατηρεί εξαιρετική παράδοση στα ματς του ''Γεντί Κουλέ''

Έπειτα από τρία χρόνια και περίπου 90 συμμετοχές με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα. 

Ο 25χρονος χαφ αποτελεί σημείο - αναφορας του φετινού ΟΦΗ, με τα τρια γκολ και συνολικά με τις εμφανίσεις του. Πρόσφατα, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Superleague, την 3η αγωνιστικη και όπως σωστά και... γλαφυρά έγραφε στο Capitano.gr ο Δημήτρης Πιτσουλάκης είναι ότι στην... στην (Κοσμά)ρα του.

Ο ''Τσίλια'' αναμένεται και την Κυριακή (15.00 - Capitano.gr) να αποτελέσει ένα σημαντικό ''εργαλείο'' στα χέρια του Σίμου. Ένας ποδοσφαιριστής με αρκετές φιλίες στην Τρίπολη και πλέον πολλές συμπάθειες στο Ηράκλειο.

Στο... ντεμπούτο του στο ''Γεντί Κουλέ'' με την ασπρόμαυρη φανέλα σκόραρε δις (με Παναιτωλικό) ενώ στο ίδιο γήπεδο χρίστηκε σκόρερ στην τελευταία συνάντηση (2018-19) των δύο ομάδων, παιχνίδι που ολοκληρώθηκε 1-1. Μάλιστα, αυτό ήταν και το μοναδικό του τέρμα την περσινή σεζόν. 

Ένα γήπεδο που αποδεικνύεται γούρικο γι αυτόν, καθώς έχει αγωνιστεί συνολικιά δύο φορές, έχει σκοράρει σε όλες. Άραγε θα συνεχίσει την παράδοση και στην 5η αγωνιστική;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην (Κοσμά)ρα του

Τσιλιανίδης, ο πολυτιμότερος!

Έφτασε τους 200 αγώνες ο Τσιλιανίδης

Τα στιγμιότυπα της ήττας στον Βόλο

Βόλος-ΟΦΗ 1-0

Σαρώνει στα στατιστικά ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.