Το συγκινητικό «αντίο» του Μανουσάκη στον Εργοτέλη

16:30 | 24/06/2021

Ο πρώην επιθετικός του Εργοτέλη αποχαιρέτησε την ομάδα του Ηρακλείου με ένα συγκινητικό post στον προσωπικό του λογαριασμό

Ο Γιώργος Μανουσάκης αποτελεί και τυπικά παρελθόν από χθες για τον Εργοτέλη, μιας και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Superleague και τη Λαμία. Μάλιστα, ο νεαρός φορ έγραψε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό ένα συγκινητικό Post ευχαριστώντας όλους όσους τον βοήθησαν για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Η ανάρτηση του:

Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω την ομάδα που μεγάλωσα , αγάπησα και με ανέδειξε.

Θέλω να ευχαριστήσω ολους τους προπονητές που είχα στο πέρασμα των χρόνων για την βοήθεια τους στην δική μου εξέλιξη και καριέρα καθώς και την διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το σύλλογο.

Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο του Εργοτέλη για την αγάπη τους και τη στήριξη τους στην διάρκεια των χρονων αλλά και τη στήριξη και συμπαράσταση στο επόμενο βήμα της καριέρας μου.

Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω οτι παρόλο που δεν καταφέραμε φέτος το όνειρο μας στα τελευταία λεπτά , την άνοδο στην Α εθνικη , είμαι σίγουρος οτι η ομαδα θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην κατηγορία που ανήκει.
Εις το επανιδειν!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.