Το τέλος του Φερέιρα και οι δανεικοί

21:45 | 13/05/2022

Ο δανεισμός του Φελίπε Φερέιρα στην Κηφισιά ολοκληρώθηκε και επιστρέφει και αυτός στον ΟΦΗ.

Με ανάρτησή του ο Φελίπε Φερέιρα ευχαρίστησε την ομάδα της Κηφισιάς και επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ένας από τους 5 δανεικούς (Γρίβας, Σμπώκος, Γκαργκαλατζίδης, Νοικοκυράκης οι υπόλοιποι) που είχε εφέτος ο ΟΦΗ και πρόσφατα διαβάσατε το σχετικό θέμα με τον απολογισμό τους.

Το συμβόλαιο του Φελίπε Φερέιρα λήγει το 2023, του Φροίξου Γρίβα το 2024, του Μάνου Σμπώκου το 2023, του Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη το 2024 και του Βαγγέλη Νοικοκυράκη το 2023.

Μέσα στα ζητήματα που έχει να διευθετήσει ο ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν είναι και αυτό με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά στον Φερέιρα, στο «αντίο» του στην ομάδα της Κηφισιάς, μέσω των social media, αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω την Κηφισιά και τον πρόεδρο, όλους τους διευθυντές και τους υπάλληλους. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία, για την εμπιστοσύνη και για το ότι κάνετε ό,τι ήταν δυνατό για να είμαι χαρούμενος εγώ και η οικογένειά μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και θα κουβαλάω τον σύλλογο για πάντα στην καρδιά μου.»

.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.