Το τηλεφώνημα του Μπούση πριν πάρει τον ΟΦΗ και το κλάμα του Γιώργου

ΟΦΗ

Στιγμιότυπα που ξεχώρισαν από το 1ο επεισόδιο του «Black Flame Rising».

Συγκίνηση, νοσταλγία, υπερηφάνεια. Έμπλεο συναισθημάτων το πρώτο επεισόδιο του Black Flame Rising, του docuseries για τον ΟΦΗ, που ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα στην Cosmote TV και το sport24.gr.

Χθες βράδυ έγινε η προβολή του πρώτου επεισοδίου σε εκδήλωση που διοργάνωσαν ΠΑΕ ΟΦΗ και 24 MEDIA και άπαντες δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για το τελικό αποτέλεσμα, μίας ομολογουμένως εντυπωσιακής δουλειάς που θα ενθουσιάσει τον κόσμο του ΟΦΗ.

Flashback στο ένδοξο παρελθόν και τον Ευγένιο Γκέραρντ, κοφτό μοντάζ που βοηθούσε στη ροή του επεισοδίου και πλάνα από τη σεζόν 2021-22 συνέθεσαν την (ανεπίσημη) πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, με πολλές στιγμές που προκάλεσαν συγκίνηση, όπως το στιγμιότυπο όπου ο Γιώργος Σαμαράς εξέφρασε το παράπονό του που δεν μπόρεσε να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ.

Ο πρώην αντιπρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, αναφέρθηκε στο μεγάλο του όνειρο να αγωνιστεί με τον ΟΦΗ έστω και για λίγο, φορώντας την φανέλα του στο «Γεντί Κουλέ» και τα δάκρυα κύλησαν στο πρόσωπό του λόγω του προβλήματος στη μέση που στάθηκε εμπόδιο στο να πραγματοποιηθεί το όνειρό του και έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα του. «Έστω 10 λεπτά να έπαιζα, θα ήθελα να δώσω μία παράσταση», είπε μεταξύ άλλων με τη φωνή του να «σπάει» και να λυγίζει μπροστά στην κάμερα: «Το γκολ με την Ακτή Ελεφαντοστού, τα πρωταθλήματα με τη Σέλτικ, τα χάριζα όλα», πρόσθεσε παραδομένος πια στη συγκινησιακή του φόρτιση.

Ιδιαίτερο ήταν και το στιγμιότυπο με τον Μιχάλη Μπούση να μιλάει για τον ΟΦΗ και πώς προέκυψε το ενδιαφέρον, αλλά και το τηλεφώνημα που έκανε στον Γιώργο Βαρδινογιάννη για να τον ενημερώσει ότι σκέφτεται να αγοράσει τον ΟΦΗ: «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι σκέφτομαι να αγοράσω την ομάδα του αδερφού σου», ήταν τα λόγια του αφεντικού του ΟΦΗ.

Κι αυτές ήταν μόνο κάποιες από τις στιγμές του πρώτου επεισοδίου, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και τα επόμενα για μία τηλεοπτική δουλειά που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Η πανελλαδική προβολή του πρώτου επεισοδίου του Black Flame Rising θα γίνει από την Cosmote TV και το sport24.gr αυτή τη Δευτέρα στις 21:00. Και τα 5 επεισόδια θα προβάλλονται ταυτόχρονα από τα δύο Μέσα κάθε Δευτέρα, την ίδια ώρα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.