«Η κυβέρνηση δεν θέλει καμία ομάδα στην ΕΡΤ!»

11:06 | 28/07/2019

Δημοσίευμα εφημερίδας για τα τηλεοπτικά «ρίχνει βόμβα» στο πρωτάθλημα της Super League.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Live Sport, η κυβέρνηση δεν θέλει καμία ομάδα στην ΕΡΤ! Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η νέα κυβέρνηση δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τη Super League και δεν πρόκειται να ξοδέψει χρήματα για να «φιλοξενήσει» αγώνες ομάδων της μεγάλης κατηγορίας. Οπερ σημαίνει ότι, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι ομάδες που είχαν πέρυσι τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά και ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά «χάνουν» την προσφορά της κρατικής τηλεόρασης. Όλα αυτά και ενώ παραμένει στον αέρα και το θέμα των 12 ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2. 

Αυτό φέρνει, πλέον, τη NOVA στο προσκήνιο που καλείται να πάρει τις «άστεγες», τηλεοπτικά, ομάδες. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε συμφωνία με τη συνδρομητική τηλεόραση, ενώ η ΑΕΚ αναμένεται να παραμείνει και τη νέα σεζόν σε αυτή.

livescore-mesa.jpg#asset:113714

Τι σημαίνουν αυτές οι εξελίξεις για τον ΟΦΗ; Εφόσον ισχύει το δημοσίευμα, η κρητική ομάδα καλείται να αναζητήσει νέο συμβόλαιο με τη NOVA, αυτή τη φορά με καλύτερους οικονομικούς όρους. Θυμίζουμε ότι ο Όμιλος είχε πρόταση από την ΕΡΤ ύψους 2.5 εκ. ευρώ, αλλά μετά τις εκλογές τα δεδομένα άλλαξαν. Εξ αρχής η νέα κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δεν ήθελε να δώσει τόσα πολλά λεφτά στις ομάδες της Super League και εξέταζε πώς να ρίξει το κόστος.

Σύμφωνα, όμως, με τις νέες εξελίξεις που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Live Sport, η ΕΡΤ θέλει να «απογαλακτιστεί» από τη Super League, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Ηράκλειο, θα πάει στην Αθήνα για να συζητήσει και αυτό το θέμα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και ο ΟΦΗ να εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο για τη νέα χρονιά. Προφανώς ο ιδιοκτήτης του Ομίλου θέλει να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για όσα συμβαίνουν, δεν αποκλείεται να έχει συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη και στη συνέχεια να έχει επαφές με τη NOVA για τη συνέχιση της συνεργασίας.

Το σίγουρο είναι ότι το όλο θέμα προκαλεί προβλήματα στη Super League και στις ομάδες που είτε ήταν στην ΕΡΤ είτε ετοιμάζονταν να συμφωνήσουν με αυτή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δουλειά σε Ολλανδία και... Ηράκλειο  

«Άλλος» ΟΦΗ όταν αποκτήσει διάρκεια 

Ο Σεμέντο είναι... λίρα εκατό

Βίλεμ-ΟΦΗ 2-1: Δείτε τα highlights

Φάκελος τηλεοπτικά: Η NOVA, η ΕΡΤ και οι εξελίξεις

Συνεχίζεται η κόντρα Superleague 1 και 2 για τον υποβιβασμό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.