Το... τρολάρισμα της συζύγου του Νταμπράουσκας για το χαμόγελό του

SMS

Ο Λιθουανός προπονητής δεν φημίζεται για το χαμόγελό του.

Δύσκολα θα τον δεις να χαμογελάει και αυτό σχολιάστηκε στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τους δημοσιογράφους (στην οποία, ειρήσθω εν παρόδω, μία χαρά χαμογελαστός και πρόσχαρος ήταν). Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του μετά το ματς με τον Παναιτωλικό στο συνδρομητικό κανάλι (σχετικό video κάτω) και το πρόσωπό του που θύμιζε περισσότερο προπονητή... ηττημένης ομάδας.

«Είστε ένας άνθρωπος που δεν χαμογελάει εύκολα...», ήταν το σχόλιο προς τον τεχνικό του ΟΦΗ. «Το ίδιο ακριβώς μου λέει και η σύζυγός μου», απάντησε και πρόσθεσε: «Κοιτάξτε (δείχνει το κινητό), μου έστειλε φωτογραφίες με το πρόσωπό μου από τις δηλώσεις μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. "Αν είσαι έτσι χαρούμενος, πως είναι όταν είσαι λυπημένος;" μου έγραψε για να μου κάνει πλάκα. Κοιτάξτε, είναι πάνω στην πίεση των αγώνων, δεν είναι ότι δεν χαίρομαι, μέσα μου είμαι χαρούμενος, αλλά αμέσως μετά το ματς υπάρχει η σχετική πίεση», ήταν τα λόγια του 45χρονου προπονητή.

«Επίσης, δεν είναι ότι επειδή κερδίσαμε 4-0 τον Παναιτωλικό σημαίνει πως τα κάναμε όλα τέλεια. Αν θυμάστε μετά το 0-1 ο Καρέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία ενώ στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου κοιτούσαμε τον αντίπαλο να παίζει και δεν κάναμε τίποτα», συμπλήρωσε δείχνοντας πόσο απαιτητικός είναι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.