Το «Trust The Process» έχει και συνέχεια

Απόψεις

Τα πλέι οφ δεν αποτελούν το… ταβάνι του ΟΦΗ.

Είναι αλήθεια πως η «μεταμόρφωση» (προς το καλύτερο) του Ομίλου δεν εξελίχθηκε σε μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία.

Εντάξει, υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης και τα όρια μεγαλώνουν συνεχώς. Οι «ασπρόμαυροι», όμως, σε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, άλλαξαν εντελώς προσανατολισμούς.

Το σπουδαιότερο, βέβαια, είναι ότι αντικατέστησαν την παλιά… ταυτότητα τους με μία νέα, σαφώς πιο σύγχρονη, όπως ακριβώς θέλουν οι επιταγές του ποδοσφαίρου.

Και η αλλαγή αυτή επήλθε σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στο αγωνιστικό. Τα δεδομένα πλέον είναι εντελώς διαφορετικά για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, που βλέπει με υγεία και αισιοδοξία το μέλλον.

Από την προφητική δήλωση του Μιχάλη Μπούση με το «Trust The Process», τον περασμένο Ιανουάριο μετά τη «γκέλα» κόντρα στον Πανιώνιο, μέχρι και σήμερα, η εξέλιξη και η πρόοδος έχουν ανέβει θεαματικά προς τα πάνω.

Η ατάκα του προέδρου, η οποία έγινε μέχρι και βραβευμένη mini movie, ήταν γεμάτη σιγουριά και ουσία.

Και φυσικά μερικούς μήνες αργότερα αποδεικνύεται περίτρανα του λόγου το αληθές. Ο ΟΦΗ μπαίνει πέμπτος στα πλέι οφ, επίτευγμα που αποτελεί τεράστια δικαίωση για ολόκληρο τον οργανισμό.

Το «Trust The Process» αμφισβητήθηκε, όμως ο Γιώργος Σίμος και οι παίκτες του επέλεξαν να «μιλήσουν» μέσα στο γήπεδο. Το «ταξίδι» είχε, βέβαια, τα όμορφα, μα και τα άσχημα του.

Στο «δρόμο» για τον προορισμό της εξάδας υπήρξαν δυσκολίες, ωστόσο κανείς δεν έχασε στιγμή την αυτοπεποίθηση του και την πίστη του.

Το πλάνο ήταν ξεκάθαρο, τηρούταν και τηρείται με… θρησκευτική ευλάβεια. Οι όποιες… αστοχίες έφερναν ένα προβληματισμό, αλλά ποτέ απογοήτευση και αλλαγή πλεύσης.

Το αποτέλεσμα είναι, αν μη τι άλλο, απόλυτα ικανοποιητικό. Ο στόχος των πλέι οφ επιτεύχθηκε, ωστόσο έχει και συνέχεια. Η δουλειά και η προσπάθεια για βελτίωση δε σταματάει ποτέ.

Η έξοδος στην Ευρώπη φέρνει άλλο αέρα στο κλαμπ για να προχωρήσει μπροστά με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση. Και τα ωραία μόλις ξεκίνησαν για τον ΟΦΗ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το έριξαν έξω να γιορτάσουν την επιτυχία

Η βαθμολογία των πλέι οφ

Πότε αρχίζουν τα πλέι οφ

Το μπλουζάκι για τα πλέι οφ

ΟΦΗ-Λαμία 3-0

Σαμπάνιες και μπουγέλο στα αποδυτήρια!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.