Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΟΦΗ!

Απόψεις

Το «βαρύ» πρόγραμμα τελείωσε και πλέον ο ΟΦΗ καλείται να δώσει «απαντήσεις».

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ολοκλήρωσε ένα κύκλο συνεχόμενων δύσκολων αγώνων για τον ΟΦΗ.

Ο Ιανουάριος «έφθειρε» αρκετά τον ηρακλειώτικο σύλλογο, τον έριξε χαμηλά στη γενική κατάταξη και δημιούργησε προβληματισμό για την εικόνα και την απόδοση του.

Όλα αυτά, ωστόσο, ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Οι «ασπρόμαυροι» το διάστημα των σερί αναμετρήσεων τους έχασαν τους δύο τους στόχους, καθώς έμειναν εκτός πλέι οφ και αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Ελλάδας.

Η καθόλου καλή πορεία έχει προκαλέσει μια απογοήτευση, όμως πλέον το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου οφείλει να τ’ αφήσει όλα πίσω του και να αμβλύνει τις εντυπώσεις στο τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου.

Το ζητούμενο, δηλαδή, είναι να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις, να παίξει ξανά ωραίο ποδόσφαιρο και φυσικά να βελτιώσει τη συγκομιδή του.

Τα αποτελέσματα δεν αποτελούν αυτοσκοπό για τον ΟΦΗ, όμως στην παρούσα φάση το ζητούμενο είναι να μπει με την όσο υψηλότερη βαθμολογία γίνεται στα πλέι άουτ, προκειμένου να μην έχει το παραμικρό άγχος.

Στην ομάδα του Ηρακλείου διατείνονται πως έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους, οπότε τώρα καλούνται να «μιλήσουν» στο γήπεδο.

Με σαφώς πιο βατούς αντιπάλους ο Όμιλος χρειάζεται να βγάλει προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Με την απόδοσή τους οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να δώσουν τις απαντήσεις τους και να αποδείξουν ότι η θέση τους στη γενική κατάταξη δεν είναι αυτή που πραγματικά τους αξίζει.

Τώρα πια, εξάλλου, δεν υπάρχουν ελαφρυντικά. Όποια και αν είναι τα προβλήματα, όποιες και αν είναι οι απουσίες, ο ΟΦΗ οφείλει να ορθώσει το «ανάστημα» του και να αλλάξει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα «συνοδευτεί» και με ανάλογη εμφάνιση θα οδηγήσει τα πράγματα στη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Και η εντός έδρας συνάντησης της ερχόμενης Κυριακής (14/02) με τον Βόλο προσφέρεται για την «αντεπίθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 3-0 (VIDEO)

Σίμος: «Πρέπει να σηκωθούμε, να είμαστε πιο δυνατοί»!

Η εκτίμηση για τον τραυματισμό του Σελίμοβιτς

«Νοσοκομείο» ο ΟΦΗ!

Η βαθμολογία: Χαμός για τα πλέι οφ, έπεσε 10ος ο ΟΦΗ

Μήνυμα ενότητας από τον Μπούση


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.