Τώρα είναι ευκαιρία να «τρέξει» για τις μεταγραφές

ΟΦΗ

Η αναβολή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον ΟΦΗ να κλείσει τις εκκρεμότητες

Υπό κανονικές συνθήκες στις παρακάτω γραμμές θα έπρεπε να διαβάζετε για τα πλάνα του Νίκου Νιόπλια ενόψει Άρη, τις σκέψεις για την ενδεκάδα και όλα όσα αφορούν σε μία κανονικότητα. Πρωτάθλημα, όμως, γιοκ, δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει και ο ΟΦΗ αναγκαστικά έκλεισε φιλικό για να διατηρηθεί σε φόρμα και να συνεχίσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, όποτε αυτή αρχίσει.

Το έχουμε ξαναγράψει και το επαναλαμβάνουμε πως η αναβολή της σέντρας δεν είναι καταστροφική για τον ΟΦΗ. Ο Όμιλος θα έχει επιπλέον χρόνο για να δουλέψει και ο Νιόπλιας θα έχει την ευκαιρία να προσπαθήσει να περάσει την αγωνιστική του φιλοσοφία του στην ομάδα ώστε να βελτιώσει την εικόνα σε σχέση με τα τελευταία φιλικά. Και αυτό με τον Απόλλωνα το Σάββατο είναι μία ευκαιρία για την κρητική ομάδα να εμφανιστεί καλύτερη και να δούμε μία διαφορετική αγωνιστική εικόνα που θα σκορπίσει χαμόγελα και όχι προβληματισμό.

Αυτά ως προς το αγωνιστικό κομμάτι. Υπάρχει και το μεταγραφικό που όπως είναι λογικό απασχολεί περισσότερο τους φιλάθλους. Ο ΟΦΗ είναι σε φάση μεταγραφική και με την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος οι επικεφαλής θα έχουν την ευκαιρία χωρίς τη μεγάλη χρονική πίεση να ολοκληρώσουν το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Βέβαια, εδώ γεννάται εύλογα το ερώτημα ως προς το πότε ο ΟΦΗ θα είναι έτοιμος και θα «δέσουν» τα νέα αποκτήματα. Πότε δηλαδή θα έρθουν, να μπουν στην ομάδα, να δουλέψουν με το τεχνικό επιτελείο και ο ΟΦΗ να είναι ενισχυμένος για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή θέλουν τον Όμιλο να πηγαίνει σίγουρα για δύο μεταγραφές και βλέπουμε. Η μία, αυτή που «καίει» περισσότερο τώρα, είναι του εξτρέμ, του αντικαταστάτη δηλαδή του Στάρτζεον. Η άλλη είναι του φορ. Ο πρώτος έχει εντοπιστεί και αναμένονται εξελίξεις, ενώ για τον επιθετικό τα πράγματα φαίνεται πως έχουν πάρει το δρόμο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αναβολή μπορεί να είναι ευεργετική για τον ΟΦΗ

Φιλικό με τον Απόλλωνα ο ΟΦΗ

Ο καύσωνας στέλνει το Απόλλων-ΟΦΗ στην Καλλιθέα

Ο Βάτερμαν δήλωσε «παρών»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.