Η αναβολή μπορεί να είναι ευεργετική για τον ΟΦΗ

SMS
08:42 | 14/08/2021

Το ενδεχόμενο να μην αρχίσει το πρωτάθλημα το επόμενο σαββατοκύριακο δίνει μία χρονική άνεση στον ΟΦΗ

Το πρωτάθλημα είναι στον «αέρα» (εντάξει, ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτό, σιγά μην έλειπε... λίγο σασπένς) και παραμένει άγνωστο αν θα βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά και αν θα ξεκινήσει το επόμενο σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα.

Μιλώντας με ανθρώπους εξ Αθηνών, μου τόνιζαν πως αυτή τη στιγμή είναι 50-50 και πως μέχρι την προσεχή Τρίτη που είναι η επόμενη συνέλευση της Λίγκας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές. Αυτή τη στιγμή, όμως, που γράφονται τούτες οι γραμμές η κατάσταση είναι δύσκολη.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει. Με μία αναβολή της πρεμιέρα ανατρέπεται ο σχεδιασμός του Νίκου Νιόπλια και δεν αποκλείεται να προγραμματιστεί κάποιο φιλικό για να καλυφθεί το κενό. Από την άλλη, μία πιθανή αναβολή έχει και τα καλά της. Ο Όμιλος βρίσκεται αυτή την περίοδο σε μεταγραφική φάση. Από τη μία θέλει να πάρει φορ και από την άλλη θέλει να καλύψει στα εξτρέμ το κενό του Στάρτζεον.

Το ενδεχόμενο να μην αρχίσει το πρωτάθλημα το επόμενο σαββατοκύριακο δίνει μία χρονική άνεση στην κρητική ομάδα να ψάξει για τους κατάλληλους και να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να τους κλείσει. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ έχει εντοπίσει τους στόχους και αναμένει απαντήσεις.

Καλό θα κάνει μία αναβολή και στο αγωνιστικό κομμάτι. Δίνει στον Νιόπλια μία παράταση για να προετοιμάσει ακόμα καλύτερα την ομάδα, αλλά και να ενσωματωθούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα εφόσον υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Αυτό ισχύει και για την περίπτωση του Γκαγιέγος, ο οποίος είναι αγωνιστικά έτοιμος (αφού έχει κάνει κανονικά προετοιμασία) και αυτό που χρειάζεται επί της ουσίας είναι να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι στον ΟΦΗ θέλουν να παραμείνει αυτό το μπάχαλο που παρατηρείται με τη μη υπογραφή της προκήρυξης. Προφανώς στον Όμιλο θέλουν να βρεθεί λύση (το ότι ο σύλλογος έκλεισε τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν σημαίνει ότι γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους «άστεγους»), αλλά μία ενδεχόμενο μετάθεση της πρεμιέρα της νέας Super League ίσως λειτουργήσει θετικά για την ομάδα και την προετοιμασία για τα επίσημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ριγέ η νέα φανέλα του ΟΦΗ

Ενδιαφέρον από Αυστραλία για Σαρδινέρο

Πάει το Σάββατο του Γκαγιέγος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.