Τους άνοιξε η όρεξη

Απόψεις

Οι συνεχόμενες νίκες, το καλό κλίμα και το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων έχουν φέρει αισιοδοξία για το κάτι παραπάνω στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

Για πρώτη φορά φέτος, ο ΟΦΗ σημείωσε τις τρεις σερί νίκες με την καλύτερη του εμφάνιση στη σεζόν. Μάλιστα, αυτό συνέβη νικώντας στο Αιγάλεω την ομώνυμη ομάδα, ένα σκληρό σύνολο πρωταθλητισμού, το οποίο κρατούσε για μήνες απόρθητη την έδρα του. Κάτι παραπάνω από μια νίκη, όχι ότι αλλάζει μονομιάς τους στόχους του Ομίλου όμως - ξεκάθαρα - της έδωσε περισσότερα από ένα - συνηθισμένο - ροζ φύλλο αγώνα.

Αυτό γιατί, στο Αιγάλεω, οι παίκτες κατάλαβαν ίσως για πρώτη φορά ότι, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην αρχή μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο φέτος. Έκαναν την πιο ζόρικη νίκη στο πρωτάθλημα επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση της ομάδας και κάτι ακόμα: τα ''καλά'' αποδυτήρια.

Μια ομάδα που πέρασε από διάφορες καταστάσεις στην αρχή της σεζόν.

Η πραγματικότητα είναι ότι το ταξίδι στην Ταϋλάνδη, μπορεί να αποτέλεσε μια όμορφη εμπειρία αλλά αγωνιστικά, δεν ωφέλησε το γκρουπ. Το πολυήμερο ταξίδι λίγο πριν την αρχή μιας σεζόν, είχε και τα αρνητικά του. Το μουδιασμένο ξεκίνημα στην Β' Εθνική, είχε αιτία.

Κάποιες ''άσχημες'' ήττες, γκρίνιες, τραυματισμοί και τα κάπως ''θολά'' αποδυτήρια στην αρχή, έκαναν δύσκολα διαχειρίσιμη την κατάσταση, με την διοίκηση στο τέλος του Οκτώβρη να παρεμβαίνει και να στηρίζει σε όλους τους τόνους τον Βασίλη Ράλλη. Ακόμα και τα όσα ακολούθησαν της εντός έδρας ήττας από το Μαρούσι, μια κατάσταση που προκάλεσε τριγμούς, ακόμα μια δύσκολη ''πίστα''. Κρατήθηκαν όμως, και οφείλω να τους το αναγνωρίσω. Άλλοι μπορεί να ''σκορπούσαν'', όμως εκείνοι διοικητικά και αγωνιστικά έμειναν ενωμένοι και αποδείχθηκε ότι βγήκαν πιο δυνατοί.

Μια ομάδα που στηρίχθηκε στον πλουραλισμό στην επίθεση, οι νίκες ήρθαν, η υπόθεση παραμονή κρίθηκε νωρίς και το άγχος έμεινε στην άκρη.

Επίσης, εξω - μπασκετικά συνέβαλαν αρκετοί με δράσεις και ενέργειες, προστατεύοντας το δημιούργημα και τον κόπο τους. Σημαντικό και αυτό.

Ο ΟΦΗ είναι αρκετά ελκυστικός το τελευταίο διάστημα, έφτασε τις τρεις σερί νίκες, έχει μπροστά της δύο βατά εντός έδρας ματς (με Ιωνικό και Λοκρό) με φόντο το 5χ5.

Σε δημόσιες και μη τοποθετήσεις, παίκτες και διοίκηση κάνουν λόγω και για κάτι παραπάνω από μια 7η ή 8η θέση.

Η υγιής κατάσταση στον οργανισμό ΟΦΗ τους άνοιξε την όρεξη και αυτό μπορεί να αποτελέσει παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά.

Την Κυριακή (13.30) στο ΒΑΚ, το επόμενο παιχνίδι. Αξίζουν να μην αγωνίζονται μπροστά σε 100 και 200 φιλάθλους...


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 17 αγώνες)

1. Πανερυθραϊκός 13-4 30
2. Μαρούσι 13-3 29 *
-------------------
3. Εθνικός 11-6 28
4. Αιγάλεω 11-6 28
5. Εσπερος 11-6 28
6. Πρωτέας Β. 10-7 27
7. ΝΕ Μεγαρίδας 9-8 26
8. Μανδραϊκός 9-8 26
9. ΟΦΗ 9-8 26
10. Πανελευσινιακός 9-8 26
11. Παπάγου 9-8 26
12.Πεντέλη 8-9 25
--------------------------
13.Μελίσσια 5-11 21 *
14. Λοκρός Αταλ. 4-13 21
15. Ιωνικός Ν.Φ. 2-15 19
16. Δούκας 2-15 19

* Μαρούσι και Μελίσσια έχουν έναν αγώνα λιγότερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο ΒΑΚ, το μεσημέρι της Κυριακής ο αγώνας του ΟΦΗ

Mετακομίζει o ΟΦΗ λόγω All Star Game

H βράβευση Ράλλη, ο Πιτίνο και ο Γιαννάκης

Ράλλης: «Πετύχαμε γιατί ήμασταν οικογένεια»

Αλέξανδρος Πετράκης, ο απόλυτος πρωταγωνιστής!

Τρίτωσε το καλό για τον ΟΦΗ

Ράλλης: «Κάναμε φοβερή εμφάνιση!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.