Τους έχει στην τσίτα ο απαιτητικός Σίμος

22:00 | 15/07/2019

Οι πρώτες εντυπώσεις από τον νέο προπονητή του ΟΦΗ - αποστολή Ολλανδία: Δημήτρης Πιτσουλάκης.

Είθισται να λένε ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν και στην προκειμένη περίπτωση, αυτή του νέου τεχνικού του ΟΦΗ, είναι άκρως θετικές.

Ο Γιώργος Σίμος ανέλυσε στην κάμερα του Capitano.gr τα πλάνα του για τον Όμιλο και τι ακριβώς θέλει να πετύχει και στη συνέχεια πέρασε στην πράξη. Ο Ελληνας προπονητής θέλει έναν ΟΦΗ με ελκυστικό ποδόσφαιρο που θα αρέσει στον κόσμο, θέλει έναν ΟΦΗ επιθετικό που θα γίνεται ο κυρίαρχος στο γήπεδο. Να μην περιμένει τον αντίπαλο, αλλά να τον αναγκάζει να περιμένει εκείνος.

Για να τα πετύχει, βέβαια, όλα αυτά χρειάζεται δουλειά. Και ο Σίμος από την πρώτη του προπόνηση, το πρωί της Δευτέρας, αλλά και σε αυτή το απόγευμα της ίδιας μέρας, έδειξε ότι θα... βγάλει το λάδι στους παίκτες. Δεν είναι μόνο οι εκγύμναση και οι ασκήσεις, αλλά και οι ομιλίες. 

Ο νέος τεχνικός της κρητικής ομάδας μιλάει συνέχεια στους ποδοσφαιριστές και τους έχει στην τσίτα. Είτε με επιβραβεύσεις των προσπαθειών τους είτε με παρατηρήσεις. Σε κάθε άσκηση που εκτελείται ο Σίμος εξηγεί ακριβώς τι θέλει και το αναλύει. Από την πρώτη στιγμή δείχνει πόσο απαιτητικός είναι.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον Γιώργο Σίμο. Το είπε και στις δηλώσεις του το μεσημέρι της Δευτέρας. Δεν είναι μόνο θέμα χαρακτήρων, αλλά και διάθεσης. Και ο προπονητής του ΟΦΗ βλέπει ότι έχει ένα ρόστερ που δουλεύει σκληρά και δείχνει τη διάθεση να συνεργαστεί άψογα μαζί του.

Μάλιστα, σε σύγκριση με τον μέχρι πρότινος (προσωρινό) προπονητή, Γιάννη Σαμαρά, ο Σίμος είναι πολύ πιο ομιλητικός και παρεμβατικός. Το γράψαμε και πιο πάνω. Τους έχει όλους στην τσίτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θυμίζει... Ελλάδα το Άπελντορν

Ο Τσιλιανίδης μπήκε στην προπόνηση

Δεν παίζει με Άντερλεχτ ο Βαζ

Σίμος: «Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο»

Με κάμερες η προπόνηση των τερματοφυλάκων

Η ατάκα του Μπράουν στους συμπαίκτες του

Όλα τα νέα από την προετοιμασία του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.