Ο ήρεμος Σαμαράς και ο οργανωτικός Κυπριανού

SMS
13:37 | 12/07/2019

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ

Σε χαλαρούς ρυθμούς ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ στο Άπελντορν. Λόγω της... μεταμεσονύκτιας άφιξης, ο Γιάννης Σαμαράς δεν ήθελε οι παίκτες του να κουραστούν ιδιαίτερα στην πρωινή προπόνηση. Ως γνωστόν, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος εκτελεί και χρέη πρώτου προπονητή μέχρι η κρητική ομάδα βρει τον διάδοχο των Βέρα - Ίσις.

Ο ίδιος έδινε τις κατευθύνσεις στην σημερινή χωρίς να μιλάει πολύ, με έναν από τους βοηθούς του, τον Ευθύμη Κυπριανού να μιλάει περισσότερο στους παίκτες για τις χαλαρές ασκήσεις με την μπάλα, δείχνοντας ιδιαίτερα οργανωτικός. Ο Κυπριανού είναι νέος στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, υπεύθυνος για την επιστημονική υποστήριξη της Ά ομάδας και των Ακαδημιών

Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Γιάννης Σαμαράς δεν θέλει να μιλάει πολύ. Όχι μόνο στον Τύπο και στους δημοσιογράφους αλλά και γενικότερο, το χαμηλό προφίλ είναι το βασικό χαρακτηριστικό του. Του αρέσει να ''μιλάει'' με τα έργα του, όπως λένε εκείνοι που τον ζουν από κοντά. Ήταν εκείνος που υποδέχτηκε την αποστολή στο Ρότερνταμ τα ξημερώματα ενώ μαζί με το υπόλοιπο τιμ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Άπελντορν για την πρώτη προπόνηση. Αμέσως μετά το τέλος, όλοι έδειχναν την ικανοποίηση τους για την οργάνωση και την προεργασία που έχει γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έφτασαν με ποδήλατα στο προπονητικό κέντρο - δείτε βίντεο από την άφιξη τους

Αρχίζει με διπλή προπόνηση στο Απέλντορν

Άπελντορν: Το... ησυχαστήριο του ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ

Έφτασε στην Ολλανδία ο ΟΦΗ

Εδώ Άπελντορν...

«Κλικ» από την αναχώρηση

Άπελντορν, έξι χρόνια μετά

Δεληγιαννίδης στο Capitano.gr: «Στον ΟΦΗ ξέρουν από ποδόσφαιρο»

Άπελντορν: Το... ησυχαστήριο του ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ

Στην αποστολή και ο... αδελφός του Ναμπί!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.