Τρέχουν οι εξελίξεις για προπονητή και ανανεώσεις στον ΠΟΑ

20:30 | 05/06/2022

«Καυτή» περίοδος είναι αυτή που διανύουμε για την ομάδα του ΠΟΑ, αφού υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα αναφορικά με τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Καταρχάς είναι ανοιχτό ακόμα το θέμα του προπονητή με τον Ανέστη Αναστασιάδη να παραμένει στο προσκήνιο, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί το μέλλον του. Επί της ουσίας αυτό που απομένει είναι η απάντησή του στην πρόταση της διοίκησης του ΠΟΑ για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία παρά το γεγονός πως υπάρχουν αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα του κόσμου λόγω του εφετινού υποβιβασμού στο τοπικό με τον Αναστασιάδη στον πάγκο, ειδικά από τη στιγμή που η διοίκηση ξεκαθάρισε πως θέλει να αποφύγει τα ίδια λάθη.

Εφόσον ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή θα τρέξουν και τα υπόλοιπα θέματα. Ο ΠΟΑ έχει εναλλακτικές λύσεις για τον πάγκο, ο Μηνάς Πίτσος είναι μία από αυτές, αλλά όλα θα πάρουν το δρόμο τους αφού πρώτα οριστικοποιηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αναστασιάδη.

Όσον αφορά στις ανανεώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες Νίκος Κερμενίδης και Φώτης Καϊμακαμούδης είναι μία ανάσα από την παραμονή. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας και αυτή αναμένεται να γίνει όταν οριστικοποιηθεί το θέμα του προπονητή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.