Τρέλα για Αντετοκούνμπο και Εθνική - «εξαφανίζονται» τα εισιτήρια!

SMS

Η παρουσία της Εθνικής στο Ηράκλειο έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στους φιλάθλους της πόλης - υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια, ποια τα σημεία πώλησης

Αυτό που συμβαίνει στο Ηράκλειο τις τελευταίες ημέρες έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Η αγάπη των κρητικών για την Εθνική μπάσκετ είναι δεδομένη, όμως η παρουσία του Γιάννη είναι αυτή που έχει προκαλέσει ''χαμό''.

Όλοι ρωτούν πως θα δούν από κοντά τον MVP του NBA, πως και που θα αποκτήσουν ένα εισιτήριο - το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και αυτό είναι απολύτως λόγικο. Την δεδομένη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για το ματς της Παρασκευής με Ουγγαρία και - περισσότερα - για το παιχνίδι της Κυριακής με το Ιράν. Οι ρυθμοί πώλησης είναι αυξημένοι από την Δευτέρα, δεν είναι απίθανο μέχρι το τέλος της ημέρας να εξαντληθούν και για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις.

Όσον αφορά τον τρόπο απόκτησης τους, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία της ΕΚΑΣΚ (10:00-14:00) και το ταξιδιωτικό γραφείο Ferias Travel στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 176, Ηράκλειο Κρήτης (09.00-19.00). Οι τιμές τους είναι στα 10 ευρώ καθώς έχουν εξαντληθεί εκείνα των 15.

Στα αγωνιστικά, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, άλλωστε η Εθνική δεν ήρθε στην Κρήτη για διακοπές. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μένει σε γνωστό - κεντρικό - ξενοδοχείο της πόλης, με τους να έχουν εντολή για... σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Η ομάδα ετοιμάζεται για τα δύο φιλικά παιχνίδια στο Ηράκλειο ενώ σήμερα το απόγευμα θα υπάρχει η media day στα ''Δύο Αοράκια''.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Εθνική δεν ήρθε στην Κρήτη για διακοπές

Το πρώτο «Ελλάς» ακούστηκε στα Δύο Αοράκια

«Κλικ» από την άφιξη της Εθνικής στο Ηράκλειο

Έφτασε στο Ηράκλειο η Εθνική

Σκουρτόπουλος: «Μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας το οφείλουμε στον κόσμο της Κρήτης»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.