Τριάρα της Κ19 του ΟΦΗ στον Ατρόμητο

18:26 | 01/04/2023

Στην 6η θέση η ομάδα του Πατεμτζή.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε με τρία γκολ, η Κ19 του ΟΦΗ επικράτησε της αντίστοιχης του Ατρόμητου με σκορ 3-0 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K19.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους, με τον Βαμβακούση να απειλεί στο 18′.

Ο ΟΦΗ έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες με τον Θεοδοσουλάκη να αστοχεί στο 38’ και στο 40’, το γκολ όμως ήρθε τελικά στο 45+2’ όταν ο Ζαχαριουδάκης με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 57’ ο Φανουράκης με γυριστό σουτ έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 71’ ο Αποστολάκης με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας των αντιπάλων για το 2-0.

Στο 80’ η μπάλα έφτασε στον Γανόπουλο, αυτός έκανε τη σέντρα με τους φιλοξενούμενους να διώχνουν αρχικά, όμως ο Θεοδοσουλάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ έκανε το τελικό 3-0.

Ο ΟΦΗ παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής) – Μακατουνάκης, Σαλούστρος (81’ Μακράκης), Σημαντηράκης, Ρολάκης, Χότζα, Ζαχαριουδάκης, Πιστικός (64’ Γανόπουλος), Fallatah (64’ Αδαμάκης), Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης (81’ Καρανδινός), Φανουράκης (83’ Μάρα).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.