Τρίκαλα: Κατηγόρησαν τον ΟΦΗ, αλλά τώρα είπαν «ευχαριστώ»

13:41 | 06/01/2021

Οι Θεσσαλοί άλλαξαν λογική σε μικρό χρονικό διάστημα.

Τα Τρίκαλα ήταν μία από τις ομάδες, που αντέδρασαν άκομψα στην πρόταση του ΟΦΗ να δοθεί ένα ποσό στα σωματεία της Super League 2 από τις 333 χιλιάδες ευρώ που εξασφάλισε κάθε ομάδα της πρώτης κατηγορίας, μέσω του Solidarity της UEFA.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, είπαν «ευχαριστώ» στην ΕΠΟ, αλλά και στους συλλόγους της Super League 1. Και αυτό γιατί αποφάσισαν να διαθέσουν στη δεύτερη κατηγορία το ποσό των 150.000 ευρώ από μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου, επειδή αυτές δεν πήραν μέρος στη φετινή διοργάνωση.

Το σχετικό μήνυμα των «κυνέρυθρων»: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε, ότι, παρά την μη συμμετοχή των ομάδων της SL2 στον θεσμό του Κυπέλλου, αποφασίστηκε από την ΕΠΟ, μετά σχετική εισήγηση κάποιων ομάδων της SL1, η διάθεση προς τις ομάδες της κατηγορίας μας συνολικού ποσού 150.000 ευρώ από μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΟ και τις ομάδες που εμπνεύστηκαν και υποστήριξαν έμπρακτα αυτήν την κίνηση αλληλεγγύης προς τις ομάδες μας, που παλεύουν υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες να κρατηθούν ζωντανές».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.