Τσέλιος και… ξερός!

17:00 | 16/02/2019

Το πολύ όμορφο γκολ του Τσέλιου ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη (1-0) στον Εργοτέλη και να αφήσει… ξερό τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο κρητικό ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής

Παρά την, κατά διαστήματα, καταρρακτώδη βροχή και την απουσία κόσμου στο Παγκρήτιο το Εργοτέλης – ΑΟΧ Κισσαμικός είχε ενδιαφέρον, ρυθμό και αγωνία.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης απειλούσε αποκλειστικά με σουτ εκτός περιοχής. Μέσα σε δύο λεπτά (20’-21’) ο Γιάννης Μπουτσάκης απείλησε με τον ίδιο τρόπο (σουτ) εκτός περιοχής όμως την πρώτη ο Λαζαρίδης ήταν στη θέση του ενώ τη δεύτερη η μπάλα ‘’έγλειψε’’ το αριστερό δοκάρι του πορτιέρε του ΑΟΧ Κισσαμικού. Η ομάδα των Χανίων προσπάθησε να δημιουργήσει με τον Σάλιακα στη μεσαία γραμμή, από τα πόδια του οποίου προήλθε και η καλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους.

Το β' μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Εργοτέλη. Μόλις στο 46', στην πρώτη φάση του αγώνα, ο Ηλίας Τσέλιος με υπέροχη ενέργεια βρέθηκε 4-5 μέτρα εκτός περιοχής και εξαπέλυσε έναν σουτ - κεραυνό ο οποίος κατευθύνθηκε στα αριστερά του τέρματος του Λαζαρίδη, βρήκε πλαϊνό δίχτυ και αναπαύτηκε στην εστία. Έπειτα από το γκολ, ο Εργοτέλης πήρε θάρρος και με εκφραστές τους Έφορντ και Κουατένγκ προσπάθησαν για το 2-0. Ο ΑΟΧ προσπαθούσε κυρίως μέσα από στημένες φάσεις, άλλωστε μέσα από μια τέτοια ήρθε και το δοκάρι του Φαζού στο 71', έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα. Η βροχή έπεφτε με αμείωτο ρυθμό, το παιχνίδι γινόταν όλο και πιο έντονο με αρκετά τάκλιν να είναι στα όρια του... αντιαθλητικού. Στο 83' ο Ροβίθης χάνει την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι, στα τελευταία λεπτά ο ΑΟΧ προσπάθησε για την ισοφάριση όμως τελικά η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου πήρε την πολύτιμη νίκη με 1-0.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: (Νίκκι Παπαβασιλείου) Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπαχανακ, Μπουτσάκης (77'Κατσούρι), Μπάτζιος, Μπουρσέλης,Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (88' Καπνίδης), Έφορντ, Κουατένγκ (69' Ροβίθης)

ΑΟΧ/ Κισσαμικός: (Αλέκος Βοσνιάδης) Λαζαρίδης, Σάλιακας, Παπαχρήστος (59' Κάσσος), Φαζός, Σεσάι, Σελινιωτάκης (49' Γκίνη), Μουμίν, Τόλι, Χαλκιαδάκης (55' Αρναρέλλης), Ρίσκι, Ζιούλης

Θυμηθείτε το Live του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.