Τσιλιανίδης: Σαν θηρίο στο κλουβί!

20:13 | 08/12/2020

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή

Από μόνη της η είδηση ότι ο «Τσίλια» επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων είναι αν μη τι άλλο ευχάριστη. Ένας παίκτης που ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό τραυματισμό, σε μία ανύποπτη φάση, την οποία μάλιστα έχει δοκιμάσει ουκ ολίγες φορές (ουσιαστικά ήταν το πρώτο θύμα του ΟΦΗ λόγω της απραξίας ελέω κορωνοϊού και καραντίνας), ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή.

Από θέμα αποθεραπείας ο Έλληνας μέσος είναι πανέτοιμος. Ξεπέρασε το πρόβλημα, δούλεψε σωστά με υπομονή και επιμονή και αυτό πλέον που χρειάζεται για να τον ξαναδούμε στο χορτάρι είναι σωστή διαχείριση και καμία βιασύνη. Αυτό το ξέρουν καλά οι άνθρωποι του ΟΦΗ και δη το ιατρικό επιτελείο και γι' αυτό δεν πρόκειται να πάρουν βιαστικές αποφάσεις και το οποιοδήποτε ρίσκο προτού ο παίκτης ριχτεί στη «μάχη».

Ο ίδιος είναι τρελαμένος. Περιμένει πώς και πώς το come back, είναι σαν θηρίο στο κλουβί, αλλά δεν βιάζεται. Προφανώς και είναι ανυπόμονος, αλλά το πότε θα τον δούμε σε δράση θα γίνει σε συνεννόηση με το ιατρικό και τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Αυτή τη στιγμή ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολουθάει το κανονικό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του και σιγά-σιγά θα φτάσει η ώρα για την επάνοδο.

Έτσι κι αλλιώς από άποψη φυσικής κατάστασης είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα μετά το τέλος της αποθεραπείας, αλλά παίκτες που έχουν ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό χρειάζονται λεπτές κινήσεις για την επιστροφή.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Σίμος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού ο Τσιλιανίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που χρειάζεται ο ΟΦΗ και σίγουρα έλειψε από τον Όμιλο στα προηγούμενα παιχνίδια. Η επιστροφή του, όταν αυτή γίνει με το καλό στην ενδεκάδα, θα δώσει πνοή στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του Ομίλου και θα ανεβάσει γενικότερα επίπεδο την ομάδα.

Αν μη τι άλλο, ο Τσιλιανίδης είναι η καλύτερη «μεταγραφή» του ΟΦΗ για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Tsilia is back»!

Με το μυαλό στη Λάρισα

Οι σκόρερ του ΟΦΗ «δείχνουν» το πρόβλημα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.