Οι σκόρερ του ΟΦΗ «δείχνουν» το πρόβλημα

ΟΦΗ

Ο Όμιλος δεν παίρνει γκολ από πολλούς παίκτες, κάτι που του στοιχίζει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ διαθέτει μαζί με τη Λαμία τη χειρότερη άμυνα της Super League 1, με 18 τέρματα παθητικό. Ο απολογισμός είναι, αν μη τι άλλο, πολύ άσχημος για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, που δεν έχει καταφέρει ακόμη την τρέχουσα περίοδο να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Στα τελευταία, εξάλλου, 18 επίσημα παιχνίδια του έχει δεχτεί γκολ, στοιχείο το οποίο φανερώνει ξεκάθαρα πως υπάρχει θέμα και μάλιστα σημαντικό.

Η κακή εικόνα δεν έχει να κάνει μόνο με τους στόπερ, αλλά με τη γενικότερη αμυντική λειτουργία των «ασπρόμαυρων».

Το πρόβλημα, ωστόσο, δεν είναι μόνο πίσω για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου, αλλά αφορά και στην επιθετική συγκομιδή. Σε 11, δηλαδή, αναμετρήσεις έχει 14 τέρματα, αριθμός μέτριος.

Ο ΟΦΗ συνήθως βάζει γκολ, όμως τον «πληγώνει» το γεγονός πως δεν μπορεί να «απλώσει» το σκοράρισμα. Έως σήμερα, έτσι, το δρόμο προς τα δίχτυα έχουν βρει μόλις 5 παίκτες του.

Δεν υπάρχει, επομένως, πλουραλισμός και οι λύσεις στο γκολ είναι συγκεκριμένες για τον Όμιλο. Από 4 τέρματα έχουν σημειώσει οι Στάρτζεον και Σαρδινέρο, 3 έχει ο Νέιρα και από 1 οι Μεγιάδο και ντε Γκουζμάν, ενώ ένα τέρμα έχει προέλθει από αυτογκόλ του Βύντρα στη Λαμία.

Για να καταφέρει, έτσι, η ομάδα του Ηρακλείου να βελτιώσει την εικόνα της οφείλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση.

Οι αμυντικοί δεν έχουν προσφέρει βοήθειες στο συγκεκριμένο κομμάτι, ο Γιάννου που ήρθε με την προοπτική του βασικού φορ, δεν έχει κάνει ακόμη σεφτέ και γενικότερα οι «ασπρόμαυροι» δε στέλνουν με ευκολία την μπάλα στο πλεκτό.

Στο «κάδρο» των σκόρερ της τρέχουσας περιόδου πρέπει να μπουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, απ’ όλες τις γραμμές, προκειμένου η… ζωή του ΟΦΗ να γίνει πιο άνετη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης 0-2

Δείτε τα highlights του αγώνα

Σίμος: «Πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη»!

Ρήξη έσω πλαγίου ο Σακόρ

Μανόλης Γρηγοράκης: Παράδοξο, ανεξήγητο, ανεπίτρεπτο!

«Η πρώτη ενόχληση του Σίμου και η πίεση»

Το μεγάλο στοίχημα του ΟΦΗ είναι να κερδίσει ξανά τον κόσμο του

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.