Τζίλι, είναι η ώρα σου…

08:14 | 30/03/2019

Ο Ιβοριανός φορ καλείται να… βγει μπροστά με δεδομένη την απουσία του Γιακουμάκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 25χρονος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι ο ΟΦΗ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (31/03) απέναντι στον Άρη.

Οι επιλογές, επομένως, για την κορυφή της επίθεσης μειώνονται για τον Χάιμερ Βέρα, σ’ ένα ακόμη κρίσιμο ματς για την παραμονή του Ομίλου στη Super League. Ο Τζίλι Βουό πρέπει να δηλώσει «παρών» και να βοηθήσει τον Όμιλο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί, βέβαια, ο Χιλιανος τεχνικός να μεταφέρει στην κορυφή τον Φερέιρα, ενώ υπάρχει και ο Πέρσον, αν και το τελευταίο διάστημα δεν φαίνεται ν’ αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές του προπονητή του.

Είτε, ωστόσο, πάρει φανέλα βασικού, είτε έρθει από τον πάγκο, ο 32χρονος φορ είναι ανάγκη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Είναι αλήθεια πως το τελευταίο δίμηνο κύλησε πολύ άσχημα για τον έμπειρο στράικερ.

Ένα πρόβλημα τραυματισμού τον άφησε εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα και είναι ενδεικτικό το γεγονός πως έπαιξε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα στις 10 Φεβρουαρίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αυτός ίσως και να είναι ο βασικότερος λόγος που «φρενάρει» τον Βέρα να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή. Η έλλειψη, δηλαδή, αγωνιστικού ρυθμού. Από την άλλη πλευρά, όμως, ο Βουό είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που σε… προκαλεί να τον χρησιμοποιήσεις.

Θα δώσει τις μάχες του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος. Είναι ένας παίκτης, που παίζει πρώτα απ’ όλα για την ομάδα και κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Για ένα, έτσι, τέτοιο αγώνα… ειδικών συνθηκών ο Ιβοριανός έχει να δώσει πράγματα.

Και πρέπει να προσφέρει με τον τρόπο που ξέρει. Κανείς δεν ξεχνά, άλλωστε, πως στο εφιαλτικό παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Άρη ο Βουό είχε ένα σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι, αλλά συνέχισε μέχρι τέλους, αν και στα αποδυτήρια δε θυμόταν τα δύο γκολ που είχε δεχτεί ο ΟΦΗ στις καθυστερήσεις, αφού είχε υποστεί προσωρινή απώλεια μνήμης.

Όπως και να’ χει, ο Αφρικανός στράικερ μπορεί να δώσει λύσεις στον ηρακλειώτικο σύλλογο, σ’ ένα ματς που η ανάγκη για βαθμούς είναι τεράστια.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόβλημα και με Δεληγιαννίδη! 

«Γι αυτό θα πάρει αποτέλεσμα ο ΟΦΗ στο Βικελίδης»

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.