Τζόλης: «Ήρθε η ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω»

12:34 | 14/03/2023

Αποφασισμένος να δείξει τι αξίζει δηλώνει ο Χρήστος Τζόλης τονίζοντας πως ο τεχνικός της Νόριτς, Μάικλ Βάγκνερ του ξεκαθάρισε εξ αρχής τι περιμένει από εκείνον δείχνοντας του εμπιστοσύνη.

Ο Χρήστος Τζόλης μετά τον σύντομο δανεισμό του στην Τβέντε επέστρεψε στη Νόριτς με τον τεχνικό των «καναρινιών», Μάικλ Βάγκνερ να υπολογίζει στον διεθνή αριστερό εξτρέμ. Ο 21χρονος άσος, ο οποίος βρήκε δίχτυα κόντρα στην Μπέρμιγχαμ έκανε λόγο για restart στην καριέρα του μετά τον τραυματισμό του.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Μετά τον τραυματισμό μου γύρισα στο Νόριτς για την αποθεραπεία μου. Έπειτα από μια εβδομάδα ήθελα να μείνω εδώ. Οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν πολύ.

Ήταν ο πρώτος μεγάλος τραυματισμός στην καριέρα μου. Ήμουν χαρούμενος που βρισκόμουν εδώ. Θέλω να σκοράρω περισσότερο γκολ, να αγωνιστώ σε περισσότερα παιχνίδια και να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή.

Στόχος μου είναι να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής. Θέλω να παίξω στη Νόριτς. Πέρυσι και στη συνέχεια με τον τραυματισμό μου ήταν δύσκολα για μένα, αλλά πλέον είναι ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.