Υποχρεωμένος να νικήσει...

ΟΦΗ

Ο Όμιλος θέλει διακαώς το "τρίποντο" απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα (17.15, Capitano.gr) τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και ψάχνει μόνο τους τρεις βαθμούς.

Το παιχνίδι είναι ιδιαιτέρως κομβικό για τον Όμιλο, καθώς σε περίπτωση απώλειας βαθμών τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά, όσον αφορά στη μάχη της παραμονής στη Super League 1.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος βρίσκεται χαμηλά στη γενική κατάταξη και έχει τεράστια ανάγκη από το "τρίποντο". Στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις πρωταθλήματος μετράει 10 ήττες και 2 ισοπαλίες, στοιχείο που αποδεικνύει ότι το απόγευμα είναι υποχρεωμένος να νικήσει.

Δρόμος υπάρχει ακόμη, όμως είναι γεγονός πως αν οι "ασπρόμαυροι" δεν καταφέρουν να κερδίσουν, η κατάσταση θα μπερδέψει περισσότερο.

Απέναντι του το σύνολο του Νιόπλια θα βρει έναν αντίπαλο, που παίζει για το γόητρο, ενώ μεσοβδόμαδα έχει και τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Γιαννίκη ήρθε Κρήτη για να πάρει το ματς και να εξασφαλίσει και μαθηματικά ενδεχομένως τη σωτηρία.

Διαθέτει ποιότητα και αποδίδει αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Το έργο του ΟΦΗ δε θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά το ζητούμενο είναι ένα: Η ΝΙΚΗ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ομίλου καλούνται να κάνουν κατάθεση ψυχής στο χορτάρι και με "όπλο" το υψηλό τους κίνητρο να πραγματοποιήσουν το στόχο τους.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά και η ομάδα του Ηρακλείου καλείται επιτέλους να βάλει τέλος στο τραγικό σερί που έχει μέσα στο 2021 και το οποίο την έχει φέρει στα... σκοινιά.

Οι απουσίες είναι πάρα πολλές και σημαντικές για ακόμη μία φορά και οι επιλογές για τον έμπειρο τεχνικό έχουν μειωθεί.

Νοκ-άουτ, δηλαδή, έχουν τεθεί οι Γιάννου, Γιαννούλης, ντε Γκουζμάν, Σωτηρίου, Τσιλιανίδης, Ναμπί, Καστάνιος, Νέιρα, Βαζ και Στάικος.

Ο 56χρονος προπονητής, έτσι, δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει και κάποιες εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα του συγκροτήματος του.

Όπως και να' χει, όσοι αγωνιστούν, οφείλουν να δώσουν ό,τι έχουν για να μπορέσει ο ΟΦΗ να δει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια και το μέλλον του στην κατηγορία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.