Υπόθεση Σεμέντο: Ο ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ και πώς... ξέμεινε στη Φορτούνα

SMS

Ένα πισωγύρισμα στην καριέρα του πρώην παίκτη του ΟΦΗ, η «ξεροκεφαλιά» της Φορτούνα και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Στις 28 Αυγούστου το Capitano.gr είχε αποκαλύψει ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε βρεθεί στο στόχαστρο μεγάλης ομάδας από τη Super League, αλλά εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι οι συζητήσεις με τη Φορτούνα Σιτάρντ δεν προχώρησαν.

Η ομάδα αυτή ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος τον Αύγουστο ψάχτηκε για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, αφού ο Αμπέλ Φερέιρα τον γνώριζε λόγω της περσινής θητείας του στην κρητική ομάδα, αλλά το θέμα δεν προχώρησε και ο Σεμέντο δεν έκανε το μεγάλο βήμα που αναζητούσε, αλλά ούτε παρέμεινε στον ΟΦΗ.

Κι εδώ ακριβώς είναι όλο το «ζουμί», γιατί ο Σεμέντο περίμενε εναγωνίως τις εξελίξεις τόσο με την περίπτωση του ΟΦΗ όσο και με τις άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα αυτή με τον ΠΑΟΚ. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα: Ο Πορτογάλος... ξέμεινε στην Φορτούνα, η οποία δεν εκμεταλλεύτηκε το τάιμινγκ που είχε ανέβει η ποδοσφαιρική του μετοχή ούτε ζύγισε σωστά τα πράγματα στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνεργασία με τον ΟΦΗ αναφορικά με τον δανεισμό του παίκτη.

Η κρητική ομάδα την πάλεψε την περίπτωσή του, ενδιαφέρθηκε να κρατήσει τον Λισάντρο Σεμέντο, ήταν ένα θέμα εξάλλου που είχε αναφερθεί και ο Γιάννης Σαμαράς. Η ολλανδική ομάδα δεν έδειχνε διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της ενώ εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι στην εξίσωση δεν έμπαινε ένας νέος δανεισμός.

Ο παίκτης παρακολουθούσε τις εξελίξεις, περίμενε μήπως υπάρξει κάποια αναφορικά με τον ΟΦΗ, είχε την ελπίδα μήπως γίνει η... ανατροπή, αλλά η κατάληξη ήταν να παραμείνει στη Φορτούνα και επί της ουσίας να κάνει... πισωγύρισμα στην καριέρα του. Ο ΟΦΗ τον ήθελε, δεν ακολούθησε τις απαιτήσεις της ολλανδικής ομάδας, προχώρησε σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις για τα εξτρέμ, έκλεισε με αυτή τη θέση και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός «Σεμέντο ήταν και πάει...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι μάνατζερ βάζουν «εμπόδια» στην υπέρβαση του ΟΦΗ

Το πάρε - δώσε του ΟΦΗ: Μια... άλλη ομάδα!

Ατρόμητος: Με το μυαλό στον ΟΦΗ και τον... επιθετικό


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.