Ζητείται σωστή «αντίδραση»

11:20 | 24/09/2019

Θα έχει ενδιαφέρον το πως θα διαχειριστεί την ήττα στον Βόλο ο ΟΦΗ.

Από το βράδυ κιόλας του περασμένου Σαββάτου (21/09) η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανήκε στο παρελθόν για τον ΟΦΗ.

Το αποτέλεσμα δεν άρεσε σε κανέναν, ο τρόπος με τον οποίο ήλθε, έφερε μια πικρία, αφού οι «ασπρόμαυροι» δεν άξιζαν να χάσουν, ωστόσο άπαντες κοιτάζουν μπροστά.

Στην συνέχεια, εξάλλου, ακολουθεί ένα αρκετά δύσκολο ματς για το σύνολο του Σίμου, οπότε η αφοσίωση και η συγκέντρωση που πρέπει να δείξουν άπαντες στις τάξεις του ηρακλειώτικου συλλόγου είναι μεγάλη.

Την Κυριακή (29/09) στο «Γεντί Κουλέ» έρχεται ο Αστέρας Τρίπολης και το ζητούμενο για τον ΟΦΗ είναι η επιστροφή στις επιτυχίες.

Πέρα από τη δεδομένη ποιότητα του αντιπάλου, τη δική της σημασία στην «εικόνα» της συνάντησης θα έχει η αντίδραση του ΟΦΗ.

Η διαχείριση, δηλαδή, της πρώτης ήττας στη φετινή Super League 1, και το αν και κατά πόσο έχει επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του Σίμου.

Η λογική λέει πως το «στραβοπάτημα» στον Βόλο δεν πρόκειται να χαλάσει το μυαλό των παικτών του Ομίλου, που συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Το θετικό, άλλωστε, για την ομάδα του Ηρακλείου είναι πως έπαιξε κι έχασε. Παρά τα άσχημα διαστήματα της στον αγώνα, δεν παρέκκλινε από τη φιλοσοφία της και προσπάθησε ξανά να εφαρμόσει το σχέδιο της στο παιχνίδι.

Οι «ασπρόμαυροι», βέβαια, πρέπει να δείξουν στο χορτάρι ότι δεν αποπροσανατολίζονται πνευματικά και αγωνιστικά από την ήττα.

Και ότι δεν τους φόρτωσε με επιπλέον άγχος για την κατάκτησης της νίκης κόντρα στους Αρκάδες, ώστε να ρεφάρουν το χαμένο έδαφος.

Το έργο τους, πάντως, θα είναι δύσκολο, καθώς ο αντίπαλος έρχεται με την ψυχολογία στα ύψη, αφού κέρδισε τον Ατρόμητο και πανηγύρισε την «παρθενική» του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ, έτσι, καλείται μέσα από την εμφάνιση του και παρά τις πιθανές απουσίες του, να στείλει εκ νέου το «μήνυμα» πως πια έχει ένα διαφορετικό, με σαφώς καλύτερη δομή DNA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανησυχία με Μάνο και Μεγιάδο

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον Αστέρα Τρίπολης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.