Ζήτησαν χείρα βοηθείας

17:51 | 12/05/2020

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League 1 συζητήθηκαν τρόποι αντιμετώπισης τις οικονομικής κρίσης, που προκάλεσε ο κορωνοϊός και στο ποδόσφαιρο.

Τα μέλη του συνεταιρισμού εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση που διαμορφώθηκε με το «χτύπημα» της πανδημίας, καθώς η αναστολή της αγωνιστικής δράσης προκάλεσε πολλά προβλήματα.

Επί τάπητος, έτσι, σ’ αυτή τη διαδικτυακή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής τέθηκαν όλα τα «καυτά» ζητήματα και οι ομάδες έψαξαν λύσεις για να ορθοποδήσουν και πάλι.

Οι σύλλογοι, επί της ουσίας, ζήτησαν βοήθεια, ώστε να καταφέρουν σταδιακά να επιστρέψουν σε μια κανονικότητα.

Μια πρόταση των σωματείων είναι να πέσει κι άλλο η φορολογία στα συμβόλαια από το 22%, στο οποίο μειώθηκε πρόσφατα. Από’ κει και πέρα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να σταματήσει η Super League ν’ αποδίδει το 5% από τα συμβόλαια στην ΕΠΟ.

Έπειτα, τώρα, από παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, ειπώθηκε πως αποτελεί μεγάλη ανάγκη να μοιραστεί στις ομάδες μέρους του ποσού των 4.000.000 ευρώ που δίνει η ευρωπαϊκή (UEFA) στην ελληνική ομοσπονδία (ΕΠΟ), λόγω του κορωνοϊού.

Επανήλθε, επίσης, στο προσκήνιο ένα αίτημα… από τα παλιά, με τους συλλόγους να θίγουν το θέμα, που αφορά στη διεκδίκηση ποσοστού από το Στοίχημα.

Δεν ήταν δυνατόν, τέλος, εκτός τηλεδιάσκεψης να μείνουν τα τηλεοπτικά. Στο… τραπέζι, έτσι, έπεσε το θέμα της κεντρικής διαχείρισης και, μάλιστα, υπήρξαν ομάδες που ζήτησαν από τον πρόεδρο της Super League 1, Μηνά Λυσάνδρου, να έρθει σε επαφή με τηλεοπτικούς σταθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H πρόταση Πουρσανίδη για στοίχημα, φιλάθλους και NOVA

«Βροντερό όχι» της NOVA στην αναδιάρθρωση!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.