Ζιάγκος: «Νομίζαμε ότι πιάσαμε τον παπά απ’ τα... μούσια»

20:33 | 23/11/2019

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Βαγγέλης Ζιάγκος, μίλησε μετά από την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

Ο Ζιάγκος στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του νίκησε την ΑΕΚ και τον Προμηθέα και άπαντες πίστεψαν ότι πέτυχαν κάτι.

Αρχικά σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Εμείς αποδίδουμε το αποτέλεσμα δε δύο παράγοντες, ο ένας είναι αυτός που βγάζει ματιά το πολύ νωθρό ξεκίνημα που συνδυάστηκε με το 72 και 73 τις εκατό του ΠΑΟΚ σε δίποντα και τρίποντα που προφανώς για τα νούμερα αυτά έπαιξε ρόλο η αμυντική μας συμπεριφορά. Αυτό μας δίνει μια ερμηνεία ότι έχοντας κερδίσει ΑΕΚ και Προμηθέα νομίζαμε ότι πιάσαμε τον παπά από τα... μούσια. Ο δεύτερος λόγος ήταν η απουσία του Λι, είναι ένα πολυεργαλείο για μας θα μπορούσε να ματσάρει την ενέργεια του ΠΑΟΚ αλλά και τα περιφερειακά μαρκαρίσματα. Ισοφαρίσαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο, ισόπαλο ήταν το τρίτο, αυτά τα νούμερα αποτυπώνουν την επιστροφή της ομάδας στην κανονικότατα, στο τελευταίο τα ενεργειακά αποθέματα άρχισαν να εξαντλούνται. Ανέλπιστη χρήσιμη ήττα για μας. Πολύ ωραία η εικόνα του ΠΑΟΚ και στο αγωνιστικό και στο ψυχολογικό κομμάτι, καλή επιτυχία και να συνεχίσει να μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη με εμφανίσεις όπως την προηγούμενη Τετάρτη».

Για τους πόντους που δέχτηκαν από τη θέση «3» και κάτω: «Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο διάστημα έχει αποδείξει ότι είναι σαν Λερναία Ύδρα, κόβεις το ένα κεφάλι εμφανίζονται δύο. Έχει καλή δημιουργία αλλά και εκτελεστική δυνότητα. Αυτό μας απασχόλησε πολύ και επιλέξαμε να περιορίσουμε την δημιουργία στο πικ εν ρολ και αιφνιδιαστήκαμε από την ευστοχία στα τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχασε χωρίς να... παίξει το Ρέθυμνο Cretan Kings

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.