Ζλάταν: «Είμαι το τέλειο προφίλ για… Μπέντζαμιν Μπάτον»

09:34 | 19/12/2020

Ο Σουηδός σούπερ σταρ «ξαναχτύπησε».

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτςαποκάλυψε το μυστικό που τον κρατάει σε φόρμα, παρά το γεγονός πως είναι 39 ετών.

Ο επιθετικός της Μίλαν τονίζει πως θέλει πάντα περισσότερα και το σημαντικό με την… περίπτωση του είναι το μυαλό και η μεγάλη του επιθυμία να συνεχίσει.

Επεσήμανε ξανά πως άνετα θα μπορούσε να ενσαρκώσει τον ήρωα της ταινίας «Μπέντζαμιν Μπάτον». Αναλυτικά δήλωσε:

«Είμαι 39 ετών και πλέον έχω το δικαίωμα να μην εργάζομαι, αλλά εξακολουθώ να έχω πάθος γι' αυτό που κάνω. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος και πάντα θέλω περισσότερα. Δεν έχω δει πολλούς ποδοσφαιριστές στην ηλικία μου να κάνουν ότι κάνω εγώ. Οταν κάποιος παίκτης φτάνει τα 30 τότε αρχίζει και εγκαταλείπει. Εγώ όταν έφτασα τα 30 άρχισα να γίνομαι όλο και καλύτερος.

Ακούω αθλητές από τις ΗΠΑ ότι ξοδεύουν περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ για να διατηρηθούν σε φόρμα. Εγώ είμαι ήδη σε φόρμα και μάλιστα δίνοντας μηδέν ευρώ. Το μυστικό είναι στο μυαλό σου, στο πόσο το θέλεις και πόσο πρόθυμος είσαι να θυσιάσεις πράγματα. Αυτό είναι το μυστικό. Είναι η νοοτροπία και η νοοτροπία δεν κοστίζει τίποτα.

Θα ήθελα να έχω τον εγκέφαλο του ΖΛάταν σε ένα σώμα ενός 25χρονου. Κουράζομαι πιο γρήγορα τώρα, σε σύγκριση όταν ήμουν πιο νέος. Κοιμάμαι πολύ γιατί πρέπει να ανακάμψω γρήγορα. Τα πάω καλύτερα, γιατί είμαι μια ζωντανή απόδειξη. Ο Μπέντζαμιν Μπάτον είναι απλώς μια ιστορία. Είμαι το τέλειο προφίλ για αυτήν την ταινία».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.