Ζοάο Βίκτορ: Ο κορωνοϊός άφησε τη μεταγραφή... στη μέση

08:10 | 11/05/2020

Άτυχος ο Βραζιλιάνος, αποκτήθηκε τον χειμώνα, αλλά ελέω κορωνοϊού έμεινε στη... μέση η προσφορά του στον ΟΦΗ

Ένας από τους άτυχους της όλης κατάστασης που έφερε ο κορωνοϊός, είναι ο Ζοάο Βίκτορ. Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ήταν το «μπαμ» του ΟΦΗ, σχεδόν στη λήξη, προκαλώντας ενθουσιασμό στην ομάδα. Μιλάμε για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστές, με πολλές παραστάσεις, αλλά και «αλμυρό» στην τιμή. Εξ ου η μεγάλη προσπάθεια του ΟΦΗ να φτάσει στο deal μαζί του.

Με την περίπτωση του 32χρονου μέσου ο ΟΦΗ ήθελε να κάνει μεταγραφή που θα δώσει το κάτι παραπάνω, θα κάνει τη διαφορά και όχι να κάνει απλώς για να λέει ότι πήρε κάποιο «όνομα». Ο Ζοάο Βίκτορ έδειξε από την πρώτο στιγμή στο ΒΑΚ ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο τον Όμιλο.

Πριν προκύψει ο κορωνοϊός και «παγώσουν» τα πάντα, μετρούσε όλες κι όλες τρεις συμμετοχές. Τρία ενενηντάλεπτα στο πρωτάθλημα, το ένα εξ αυτών με τον Ατρόμητο που κράτησε ολοζώντανη την ομάδα για τα πλέι οφ. Ένα ενενηντάλεπτο στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (0-4), ένα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ (0-3) και ένα με τον Ατρόμητο στο Γεντί Κουλέ (1-0). Μάλιστα, σε αυτό το ματς ο Βραζιλιάνος έδειξε την πραγματική του αξία και γιατί ο ΟΦΗ τον επέλεξε.

Και ύστερα ήρθε... ο κορωνοϊός. Πάνω που ο ΟΦΗ μετρούσε αντίστροφα για τα πλέι οφ, ήρθαν τα πάνω-κάτω, όλα μπήκαν στο «ψυγείο» και ο Ζοάο Βίκτορ βρέθηκε, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές, σε μία αμήχανη θέση να περιμένουν το αύριο.

Τώρα, με την επιστροφή στην κανονικότητα, ο Βραζιλιάνος ελπίζει στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Σε αυτό ελπίζει και ο ΟΦΗ, αφού εκεί αναμένεται να πάρει παιχνίδια και ουσιαστικά να δουν οι επικεφαλής αν θα μείνει και του χρόνου στο «Γεντί Κουλέ».

Θυμίζουμε ότι ο Ζοάο Βίκτορ είχε υψηλό κασέ για τα όρια που έχει βάλει ο ΟΦΗ και γι' αυτό το λόγο τον χειμώνα η υπόθεση πήρε καιρό. Ο Όμιλος κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα για τον Βραζιλιάνο και κατάφερε να πετύχει μία σημαντική, για τον σύλλογο, οικονομική συμφωνία για 6 μήνες.

Τώρα, με τον κορωνοϊό να έχει προηγηθεί και το πρωτάθλημα της Super League να παραμένει στον «αέρα», είναι μία υπόθεση που ουδείς γνωρίζει την κατάληξή της. Το σίγουρο είναι ότι τόσο αυτός όσο και ο ΟΦΗ στάθηκαν άτυχοι στη συνεργασία, η οποία έλαχε σε μία περίοδο που ολάκερος ο πλανήτης ταλαιπωρήθηκε από την πανδημία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μόνο ΟΦΗ θέλει ο Μεγιάδο

Σίμος: «Οι 5 αλλαγές μας κάνουν πιο ευέλικτους»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.