Παπαδόπουλος: «Η ομάδα βγάζει τώρα υγεία»

19:17 | 01/02/2018

Στο παρελθόν φαίνεται πως έχει περάσει ο προβληματισμός που διακατείχε τον Νίκο Παπαδόπουλο για το μέλλον του ΟΦΗ.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας πολλάκις τους προηγούμενους μήνες είχε εκφράσει, εμμέσως παλαιότερα, άμεσα μετά τους πρώτους αγώνες του 2018, την ανησυχία του για το «αύριο» του συλλόγου, καλώντας σε βοήθεια και συμπαράσταση τους μετόχους της ομάδας, αλλά και όλους όσους βρίσκονται γύρω από αυτήν. Πλέον φαίνεται πως οι εκκλήσεις του εισακούσθηκαν και μετά τον νικηφόρο αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης μίλησε για τη συμπαράσταση όλων στον ΟΦΗ και την υγεία που αποπνέει η ομάδα. 

«Όταν μια ομάδα βγάζει υγεία φαίνεται» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ν. Παπαδόπουλος και συνέχισε: «Δείχνουμε ενότητα, έχουμε ηρεμία και ανθρώπους γύρω μας που βοηθούν, ενώ έχουν έρθει κοντά στην ομάδα και οι μέτοχοι και πλέον υπάρχει θετική αύρα. Ξέρουμε να διαχειριστούμε και μια ήττα, όπως αυτή που γνωρίσαμε την περασμένη αγωνιστική. Δεν θέλουμε βέβαια να το επαναλάβουμε καθώς κάθε απώλεια στο πρωτάθλημα είναι σημαντική. Η ομάδα όμως βγάζει υγεία και αυτό είναι σημαντικό».

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης, επεσήμανε: «Είχα μιλήσει πριν τον αγώνα στους παίκτες μας για το πόσο δύσκολο θα ήταν το ματς. Ήταν σημαντικό το γρήγορο γκολ που πετύχαμε, ενώ βγάλαμε φάσεις και ενέργεια. Κάναμε μια ωραία νίκη και πήραμε τρεις βαθμούς. Μας πονάει το ότι δεν τους πήραμε την περασμένη αγωνιστική, αλλά έτσι είναι. 

Είναι σημαντικό, αυτές τις ημέρες να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες, να επιστρέψουν και οι άλλοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τώρα με τη διακοπή θα περιμένουμε τους παίκτες που είναι εκτός, αλλά δεν ξέρω αν θα έχουμε τον Λεάλ και τον Κοιλιάρα έτοιμους στην επόμενη αναμέτρηση. Θα δουλέψουμε όμως και τα άλλα παιδιά και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον». 

Ερωτηθείς για τη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας τόνισε: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε παίκτες σε μια δύσκολη περίοδο, οι οποίοι θα είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Άλλοι είναι, άλλοι όχι. Είναι πολλά τα παιχνίδια που απομένουν και πρέπει να έχουμε βάθος. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει επαγγελματίας και ένας παίκτης από την ομάδα Κ19. Είμαι ευχαριστημένος γιατί πήραμε και καλούς παίκτες και θετικούς χαρακτήρες, ενώ επίσης έχει πέσει και το μπάτζετ της ομάδας και αυτό είναι σημαντικό». 

Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός της ομάδας της Άρτας, Σάκης Παπαβασιλείου, είπε μετά τον αγώνα: «Η ανωτερότητα του ΟΦΗ φαινόταν, εμείς δεν παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο, κυρίως αμυντικά. Δεν διεκδικήσαμε το θετικό αποτέλεσμα, ήμασταν νωθροί και μας κέρδισε κατά κράτος ο ΟΦΗ.

Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε με στόχο την παραμονή και τώρα κοιτάμε τον τελικό με τον Παναιγιάλειο. Εύχομαι στον ΟΦΗ να πετύχει το στόχο του. Με ευχαρίστησε η εικόνα του, μας έβαλε ένα γρήγορο γκολ που μας αποσυντόνισε και στο τέλος πήρε τη νίκη. Του εύχομαι να πετύχει το στόχο του».

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΚΗΣ

Για την προσπάθεια της ανόδου, υπογράμμισε: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας για τους τρεις που είναι μπροστά στη βαθμολογία η άνοδος. Η πιο δεμένη και πιο πειθαρχημένη ομάδα θα έχει τον πρώτο λόγο. Και οι τρεις ομάδες (Άρης, Παναχαϊκή, ΟΦΗ), έχουν όλες τις προϋποθέσεις και μέχρι τέλους θα παιχθεί η άνοδος».

Εκ μέρους των παικτών του ΟΦΗ μίλησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης: «Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι, εμείς όμως το κάναμε με την παρουσία μας. Δώσαμε το 100% όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα. Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έκανε ζημιά σε άλλες και βάλαμε ένα λιθαράκι για τη συνέχεια. Στην ομάδα όπως είπε και ο προπονητής μας υπάρχει θετική αύρα, έχουν έρθει κοντά οι άνθρωποι και αυτό μας δίνει και κίνητρο και εμπιστοσύνη για τη συνέχεια».

ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ 2018

Από αυτούς της ΑΕ Καραϊσκάκης ο Σωκράτης Ευαγγέλου: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη και φορμαρισμένη ομάδα. Μας έτυχαν δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια με τους τρεις πρωτοπόρους. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Ξέρω τι σημαίνει ο ΟΦΗ και του εύχομαι να πετύχει το στόχο του».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.