3+2 και προχωράει

ΟΦΗ

Μετά τους Επασί και Καμάου ο ΟΦΗ συνεχίζει τις μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το παζλ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Επασί είναι στην Ολλανδία και εφόσον περάσει τα ιατρικά υπογράφει, ο Καμάου θα φτάσει κι αυτός για να μπει στην τελική ευθεία και η δική του περίπτωση και οι δύο έρχονται να προστεθούν στις μεταγραφές Πασαλίδη, φαν Ντάινεν και Τουράλ. 3+2 και συνεχίζει ο ΟΦΗ τις κινήσεις του συμπληρώνοντας σιγά-σιγά το ρόστερ της νέας σεζόν.

Η όποια ανησυχία -ίσως και γκρίνια- μερίδας του κόσμου για τις καθυστερήσεις στα μεταγραφικά, πλέον δεν υφίσταται. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ΟΦΗ έκλεισε πολλές υποθέσεις και τώρα είναι έτοιμος να προχωρήσει στις επόμενες. Και οι επόμενες είναι φορ και «6άρι» -πρωτίστως- και ένα ακραίο μπακ.

Για τον φορ η ανάγκη είναι μεγάλη αφού αυτή τη στιγμή ο Όμιλος ουσιαστικά έχει μόνο τον Καστάνιος, ο οποίος δεν έχει συναγωνισμό. Ο Νίκος Νιόπλιας τον χρησιμοποίησε για ένα 45λεπτο και στα δύο φιλικά, με Φίτεσε και Άντερλεχτ, όχι μόνο από ανάγκη -αφού δεν έχει άλλον τέτοιου επιπέδου- αλλά και γιατί ο Καστάνιος θα είναι επί της ουσίας ο «νούμερο 1».

Βέβαια, πρέπει να δούμε τον επιθετικό που θα αποκτήσει ο ΟΦΗ και αν θα ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο. Όχι μόνο της ομάδας, αλλά και του συναγωνισμού, ώστε ο Καστάνιος να μην αισθάνεται τη... σιγουριά της θέσης στην ενδεκάδα. Και με δεδομένο ότι στην κρητική ομάδα κινούνται για έτοιμους παίκτες, ενδεκαδάτους όπως λέμε στην καθομιλουμένη, η λογική λέει ότι τέτοιος θα είναι και ο στράικερ.

Εκεί, όμως, που υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι στα χαφ και δη στο «6άρι». Ο «δεύτερος Μεγιάδο» δηλαδή. Στο φιλικό του ΟΦΗ με την Άντερλεχτ ο Αργεντίνος απουσίαζε και ο Νιόπλιας πήγε σε κατά συνθήκη λύσεις. Ουσιαστικά δηλαδή αναδείχθηκε το πρόβλημα του Ομίλου που δεν είναι άλλο από την ανάγκη να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής ισάξιος του Μεγιάδο που θα βοηθήσει, αλλά και θα δώσει ανάσας.

Εν κατακλείδι, ο ΟΦΗ πήρε... φόρα στις μεταγραφές και εφόσον πάνε καλά οι περιπτώσεις Επασί-Καμάου, θα μετράει 5. Κι έπεται συνέχεια, οι τελευταίες πινελιές για να ετοιμαστεί η ομάδα της νέας περιόδου και ο Νιόπλιας να δουλέψει με το ρόστερ που θέλει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκολ για... σεμινάριο από τον ΟΦΗ

Φιλική ισοπαλία με την Άντερλεχτ

Ο Πασαλίδης αυξάνει τον συναγωνισμό

Το «απόλυτο» του ΟΦΗ με Επασί

Τα «χρυσά» συμβόλαια του Τοράλ

Ανακοίνωσε Τοράλ ο ΟΦΗ

Στην Ολλανδία ο Επασί

Γρηγοράκης: Η καλή προετοιμασία από τις μεταγραφές φαίνεται

Χαμαλάκης: Στο μυαλό του Σελίμοβιτς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.