Αγωνία για Τοράλ - επέστρεψε ο Καμάου

12:23 | 31/08/2022

Η προπόνηση της Τετάρτης (31/08), η απουσία του Νέιρα και η αγωνία για τον τραυματισμό του Τοράλ

Θλάση πρώτου βαθμού ήταν η διάγνωση για τον Χουάν Νέιρα, έπειτα από τον τραυματισμό του στο ματς με τον Παναθηναϊκό. H λογική λέει ότι θα τον χάσει για τα επόμενα τρία παιχνίδια (περίπου ένα μήνα η επιστροφή του). Η αγωνία πλέον στρέφεται σε εκείνον του Τοράλ, ο οποίος είναι γνωστό ότι έχει μια ευπάθεια στους τραυματισμούς. Ο Ισπανός μαζί με τον Αργεντίνο και τους Τσιλιανίδη - Ντουρμισάι συνέχισαν τη θεραπεία τους, σε μέρος του προγράμματος ο Μπουζούκης ενώ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του και ο Μπαλογιάννης.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ

Με τον Bruce Kamau να επιστρέφει στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ολοκληρώθηκε η σημερινή (31/8) προετοιμασία της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Γιάννης Μπουζούκης, στο πλαίσιο αποφόρτισης, με τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και επανένταξης. Οι Juan Neira, Jon Toral, Fjorin Durmishaj και Κοσμάς Τσιλιανίδης έκαναν θεραπεία.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις στο γυμναστήριο. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα με τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία συνεχίζεται η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (1/9), στις 18:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ομάδα πες πως φτιάχνεις, τον κόσμο πώς τον ξαναφτιάχνεις;

Το λάθος και το άλλοθι του Νίκου Νιόπλια

Group therapy στον ΟΦΗ: Πολύωρη συζήτηση Νιόπλια-ποδοσφαιριστών

H βαθμολογία και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.