Αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή

09:17 | 31/10/2020

Ο Σίμος περιμένει τα ευχάριστα. Τελευταία προπόνηση και αποστολή ενόψει ΑΕΚ

Στις 10:00 στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν από το ταξίδι για την Αθήνα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο Γιώργος Σίμος ευελπιστεί ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ενώ μένει να δούμε αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Νίκο Μαρινάκη, ο οποίος επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς. Αν τελικά είναι στην αποστολή δεν αποκλείεται να τον δούμε στην ενδεκάδα ως στόπερ, αν και όπως φαίνεται προκρίνεται η λύση με το δίδυμο Βαφέα-Διαμαντή.

Σήμερα θα κριθεί και του Μπαλογιάννη, για τον οποίο όπως γράψαμε την Παρασκευή είχε ίλιγγο και δεν προπονήθηκε. Αν προκύψει πρόβλημα και σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες στη μεσαία γραμμή είναι πολύ πιθανό να δούμε την Κυριακή βασικό τον ντε Γκουζμάν.

Ο ΟΦΗ θα επιδιώξει κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία είναι κουρασμένη από τους συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, μία εμφάνιση αλά Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ και να επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα σπάζοντας μία αρνητική παράδοση στην έδρα των «κιτρινόμαυρων».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.