Αλλαγές με μέτρο για την πρόκριση

22:07 | 03/12/2019

Το 0-2 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια για μεγάλο ροτέισον από τον Γιώργο Σίμο.

Το ιδανικό για τον κόουτς του ΟΦΗ θα ήταν το ματς της Τετάρτης με την Καβάλα στο Γεντί Κουλέ (15:00, Cosmote) για την 5η φάση του Κυπέλλου να ήταν μία... τυπική διαδικασία για να δώσει την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ έως τώρα. Η ήττα, όμως, με 0-2 στο πρώτο ματς δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αλλαγές. Αυτές θα γίνουν, αλλά θα είναι με... μέτρο.

Υπάρχουν οι αναγκαστικές, αυτές δηλαδή των Ναμπί και Μαρινάκη, που θα φέρουν και τις αντίστοιχες διαφοροποιήσεις στην άμυνα και στο κέντρο. Στο κέντρο της οπισθοφυλακής αναμένεται να δούμε τον Κουτρουμπή είτε δίπλα στον Νάστο είτε δίπλα στον Γιαννούλη, αφού ο Σίμος σκέφτεται να ξεκουράσει τον δεύτερο που έχει συνεχόμενα παιχνίδια.

Οσον αφορά στον Ναμπί, ο Νέιρα αναμένεται να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του και ο Σακόρ να παίξει μαζί με τον Στάικο. Επίσης, δεν αποκλείεται να παίξει ο Φιγκεϊρέντο αντί του Μάνου, όπως επίσης να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ντίνας.

Αν υπάρχει μία σίγουρη αλλαγή, αυτή είναι του Γουάλι, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει τη θέση του Σωτηρίου στα δοκάρια.

Ο κόουτς του ΟΦΗ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση πριν τον επαναληπτικό και μόνο αυτός ξέρει την ενδεκάδα. Το σίγουρο είναι ότι αν ο ΟΦΗ είχε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα της Καβάλας τότε θα πήγαινε σε μεγαλύτερο ροτέισον. Τώρα, όμως, επιβάλλεται να είναι... εγκρατής, αφού ο Όμιλος θέλει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να περάσει στους 16 της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μια… ωδή στον Θανάση

Χωρίς Ναμπί με Καβάλα

Αναβλήθηκε για τις 19 Δεκεμβρίου η Γ.Σ. της ΠΑΕ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.