Άλλο ένα «βήμα» παραμονής

ΟΦΗ

Θέλει να κάνει σήμερα ο ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Όμιλος φιλοξενείται το απόγευμα (17.15, Capitano.gr) από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να κάνει ακόμη ένα «βήμα» για την παραμονή του στη Super League 1.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει και απέναντι στην ομάδα του Χάβου.

Σ' αυτό το μίνι πρωτάθλημα της σωτηρίας οι «ασπρόμαυροι» παραμένουν αήττητοι και επιθυμία τους είναι να διατηρήσουν αυτό το σερί, ώστε να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στον στόχο τους.

Την περασμένη εβδομάδα, εξάλλου, επικράτησαν του ΠΑΣ Γιάννινα, επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από σχεδόν 3 μήνες και σίγουρα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αποτέλεσε μια σημαντική τονωτική ένεση για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος, βρίσκεται ψηλότερα, ωστόσο το ζητούμενο δεν αλλάζει και παραμένει το «τρίποντο».

Το γεγονός, μάλιστα, πως στην κανονική περίοδο ο Όμιλος έχασε δύο φορές από τον Απόλλωνα Σμύρνης δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους «ασπρόμαυρους», αφού μ' ένα «διπλό» βάζουν γερές βάσεις παραμονής στην κατηγορία.

Άπαντες γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να δουν με μεγάλη αισιοδοξία τη συνεχεία και το μέλλον τους στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ΟΦΗ, πάντως, βρίσκεται για πολλοστή φορά σε μια γνώριμη κατάσταση, καθώς θα παραταχτεί αποδεκατισμένος και με σοβαρές απουσίες, στοιχείο που κάνει πιο δύσκολο το έργο του.

Μπορεί οι Σολίς, ντε Γκουζμάν να ξεπέρασαν τους τραυματισμούς, αλλά, στην αντίπερα όχθη, ο 56χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Γιαννούλη, Τσιλιανίδη, Νέιρα, Ναμπί, Καστάνιος, Βαζ, Φερέιρα, Γιάννου και Στάικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρότητα και πειθαρχία ζήτησε ο Νιόπλιας

ΟΦΗ, βάλε τον Απόλλωνα... πρίζα!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.