«Άλλος» ΟΦΗ όταν αποκτήσει διάρκεια

21:00 | 27/07/2019

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του ηρακλειώτικου συλλόγου…

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια στο εξωτερικό και ο απολογισμός ήταν 5 ήττες και 1 νίκη. Το ιδανικό θα ήταν τα αποτελέσματα να παρουσιάζονταν… αντιστρόφως ανάλογα, όμως είναι ξεκάθαρο ότι ο Γιώργος Σίμος δε στέκεται σ’ αυτά.

Ο 41χρονος προπονητής θέλει να βλέπει πρόοδο και η αλήθεια είναι ότι ο Όμιλος δείχνει βελτίωση, παρόλο που έχασε όλα τα «τεστ» που έδωσε, πλην αυτό με την Άντερλεχτ.

Η ανανέωση σε ιδέες και φιλοσοφία στο χορτάρι έχει φυσικά το δικό της κόστος και απαιτεί χρόνο. Οι «ασπρόμαυροι» κατανοούν όλο και περισσότερο τι ζητάει το τεχνικό επιτελείο και αυτό «αποτυπώνεται» σ’ ένα βαθμό και στην πράξη.

Τα περιθώρια για να διορθωθούν πράγματα είναι μεγάλα, όμως ο ΟΦΗ έχει παρουσιάσει αρκετά καλά κομμάτια στο παιχνίδι του κατά τη διάρκεια των φιλικών.

Το ίδιο έκανε σήμερα και απέναντι στην Βίλεμ. Το ζητούμενο, ωστόσο, είναι ν’ αποκτήσει διάρκεια στα υψηλά στάνταρ απόδοσης του.

Οι ποδοσφαιριστές αποδίδουν γρήγορο ποδόσφαιρο, έχουν υπομονή να κυκλοφορήσουν την μπάλα, βγάζουν ωραίες συνεργασίες και γενικότερα ακολουθούν το αγωνιστικό πλάνο του Σίμου.

Πέρα από τις επικείμενες προσθήκες, οι οποίες αναμένεται να δώσουν ποιότητα και βάθος στον ΟΦΗ, το πλέον θετικό είναι ότι το… νερό έχει μπει στο αυλάκι.

Το πιο σπουδαίο, δηλαδή, είναι ότι ο ηρακλειώτικος σύλλογος –με τα καλά και τα άσχημα του-έχει πια λογική στο παιχνίδι του.

Μέρα με τη μέρα θα εμφανίζεται όλο και καλύτερος και δίνει την πεποίθηση πως σ’ ένα μήνα, με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, θα βρίσκεται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρινάκης: «Κρατάμε τα θετικά»

Σίμος: «Θέλουμε ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες»

Συνεχίζεται το μοντάρισμα

Δείτε το live του φιλικού

Από το... αεροπλάνο, στην ενδεκάδα ο Δεληγιαννίδης

Άρχισε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Βγήκε online και η Κάρτα Φιλάθλου ΟΦΗ - oι λεπτομέρειες

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.