Συνεχίζεται το μοντάρισμα

17:32 | 27/07/2019

Ένας πιο ορθολογικός ΟΦΗ ηττήθηκε 2-1 από τη Βίλεμ, με το γκολ του Σεμέντο και τις αποκρούσεις του Σωτηρίου να ξεχωρίζουν.

Ο Γιώργος Σίμος παρέταξε στο φιλικό τον ΟΦΗ με σύστημα 4-2-3-1 και αυτή τη φορά η ενδεκάδα που επέλεξε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κανονική. Νάστος-Γιαννούλης ήταν το αμυντικό δίδυμο, Μαρινάκης-Δεληγιαννίδης έπαιξαν ακραία μπακ, Σακόρ-Μεγιάδο στα χαφ, μπροστά ο Νέιρα, εξτρέμ οι Τσιλιανίδης και Σεμέντο και προωθημένος ο Μάνος.

Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ απείλησε με κάποια σουτ, ωστόσο η ολλανδική ομάδα ήταν αυτή που ήταν πιο επικίνδυνη και ανάγκασε τον Σωτηρίου σε αρκετές επεμβάσεις ώστε να κρατήσει το μηδέν στην εστία του. Ο ΟΦΗ, βέβαια, κόντρα στη ροή του αγώνα ευτύχησε να προηγηθεί στο 40ο λεπτό με ωραίο σουτ του Σεμέντο, ενώ λίγο αργότερα, έχοντας το μομέντουμ του 0-1, ο Σακόρ απείλησε για το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος η Βίλεμ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων σταδιακά και μετά το 60' άρχισε να δημιουργεί καταστάσεις στην άμυνα του Ομίλου, με τον Σωτηρίου να δηλώνει πάλι «παρών» διώχνοντας κάθε κίνδυνο. Στην αντίπερα όχθη και πριν έρθει η ανατροπή του σκορ, ο ΟΦΗ είχε μία καλή φάση με τον Τσιλιανίδη, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στο 67' ήρθε η ισοφάριση για την ολλανδική ομάδα με τον Κουλιμπαλί, ενώ στο 79' ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι (οι παίκτες του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για θέατρο), με τον Βρουσάι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Συμπερασματικά, ο ΟΦΗ δεν ξέφυγε ως συνολική εικόνα από τα τελευταία φιλικά. Η Βίλεμ ήταν πιο έτοιμη με περισσότερα τρεξίματα, έβγαλε φάσεις, έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Σωτηρίου, ενώ κρατάμε και το ωραίο γκολ του Σεμέντο. Το κενό στην άμυνα παραμένει, ο στόπερ δεν έρχεται ακόμα και ο ΟΦΗ χρειάζεται ακόμα δουλειά, η οποία θα συνεχιστεί με την επιστροφή της αποστολής στην Κρήτη 

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Δεληγιαννίδης, Σακόρ, Μεγιάδο, Νέιρα, Σεμέντο, Τσιλιανίδης, Μάνος

Έπαιξαν και οι: Κοροβέσης, Σασί, Μπράουν, Φερέιρα, Βαζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε το live του φιλικού

Από το... αεροπλάνο, στην ενδεκάδα ο Δεληγιαννίδης

Άρχισε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Βγήκε online και η Κάρτα Φιλάθλου ΟΦΗ - oι λεπτομέρειες

Οι 28+4 παίκτες του ΟΦΗ

Η περίπτωση Χουτεσιώτη και ο ΟΦΗ

Ο Λέμαν, ο Σαμαράς και η... «superb save»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.