Αναβλήθηκε ξανά το Δ.Σ μετά το βέτο των «7»

12:02 | 02/09/2020

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League για την προκήρυξη του πρωταθλήματος αναβλήθηκε για την Παρασκευή στις 11:30 λόγω του μπλόκου των 7 ομάδων

To Capitano.gr παρουσίασε τα δεδομένα μετά την άρνηση των 7 ομάδων να βρεθούν στο Δ.Σ της Δευτέρας, το οποίο οδήγησε στην αναβολή του για σήμερα. Από την αρχή είχαμε παρουσιάσει το θέμα ως σοβαρό και έτσι αποδεικνύεται.

Αυτό γιατί και στο σημερινό Δ.Σ δεν πήραν μέρος οι ''7'' ομάδες δείχνοντας για ακόμα μια φορά την πρόθεση τους να μην προχωρήσει η προκήρυξη του πρωταθλήματος αν δεν βρεθεί λύση στα τηλεοπτικά. Θυμίζουμε ότι οι ομάδες είναι ο ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ,η Λαμία, ο Βόλος, ο Παναιτωλικός και η Ξάνθη. Έτσι, η Γενική Συνέλευση της Superleague οδηγήθηκε σε νέα αναβολή λόγω των τηλεοπτικών.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο συνεταιρισμός η τηλεδιάσκεψη θα γίνει την Παρασκευή στις 11:30 εξαιτίας μη επίτευξης απαρτίας.

H ανακοίνωση της Super League:

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι «7» και το βέτο για το θέμα των τηλεοπτικών

Οι «7», τα τηλεοπτικά και το ΟΦΗ-Απόλλων Λεμεσού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.