Ανακοινώνεται η συμφωνία με Ναμπί

ΟΦΗ

Έρχονται οι επίσημες ανακοινώσεις

Ακόμα και σήμερα, Τρίτη, είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας του ΟΦΗ με τον Αντίλ Ναμπί κλείνοντας ένα σημαντικό θέμα για την κρητική ομάδα.

Όπως έχει γράψει το Capitano.gr, ο Άγγλος επιθυμούσε να συνεχίσει στο κλαμπ και το θέμα ήταν τυπικό, αφού συμφωνία υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές και απομένουν οι λεπτομέρειες για να ακολουθήσει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Νίκος Νιόπλιας θέλει τον ποιοτικό Άγγλο μέσο όταν επιστρέψει γερός και δυνατός σε αγωνιστική δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό του, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι ευχαριστημένος στον ΟΦΗ, αλλά και ευχαριστημένος από όσα άκουσε στις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η πρόταση από πλευράς Ομίλου είναι πιο χαμηλή στο οικονομικό κομμάτι σε σχέση με την προηγούμενη συμφωνία, αυτό δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στο να ολοκληρωθεί το θέμα και να συνεχιστεί η συνεργασία.

Είχαμε γράψει, εξάλλου, από τον Φεβρουάριο ότι ο Ναμπί είναι ευχαριστημένος στον ΟΦΗ και θέλει να αποδεχτεί την προσφορά, ωστόσο στην προτεραιότητα του συλλόγου υπήρχαν άλλες υποθέσεις με σημαντικότερη την παραμονή στην κατηγορία.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως αν η κρητική ομάδα δεν είχε μπει σε... περιπέτειες στο πρωτάθλημα θα είχαν ακολουθήσει και οι επίσημες ανακοινώσεις για τον Άγγλο μέσο.

Πλέον, όλα δείχνουν ότι μετράμε επίσημα για τις επισημοποιήσεις ώστε ο ΟΦΗ να προχωρήσει στα υπόλοιπα, εξίσου σημαντικά, θέματα τόσο για τις αποχωρήσεις όσο και για τη μεταγραφική ενίσχυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και τώρα ντε Γκουζμάν και Ναμπί

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.