Ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια με Βοσνία, Φινλανδία και Λιχτενστάιν

10:03 | 13/08/2019

Τα εισιτήρια για τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις (Λιχτενστάιν, Βοσνία και Φινλανδία) της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020 ανακοίνωσε τη Δευτέρα (12/8) η ΕΠΟ.  

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει το Λιχτενστάιν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, την Βοσνία, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και την Φινλανδία τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου που θα λάβουν χώρα στο ΟΑΚΑ με ώρα έναρξης στις 21:45.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα εισιτήρια

«Ανακοινώνεται η έναρξη της διαδικασίας διάθεσης εισιτηρίων για τους εντός έδρας (ΟΑΚΑ) αγώνες της Εθνικής Ομάδας με Λιχτενστάιν (08/09, 21:45), Βοσνία/Ερζεγοβίνη (15/10, 21:45) και Φινλανδία (18/11, 21:45) για τα European Qualifiers του επετειακού EURO 2020.

Η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων για τους προαναφερθέντες αγώνες των European Qualifiers βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προβούν στην αγορά εισιτηρίων από την ηλεκτρονική πλατφόρμα pame-ethniki.gr και να ακολουθήσουν τη διαδικασία πατώντας ΕΔΩ.

Σε ό,τι αφορά τη διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου, αυτή θα πραγματοποιείται από τον Σταθμό Ειρήνη στις 07/09, 10:00 - 18:00 και στις 08/09 από τον Σταθμό Ειρήνη 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα Ελλάδας-Λιχτενστάιν & από τη Θύρα 12 από τις 15:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα (θα διατίθενται εισιτήρια-και για τους τρεις αγώνες).

- Οι τιμές των εισιτηρίων για καθένα από τους τρεις αγώνες είναι 10€, 15€.

- Για τους μικρούς φίλους και φίλες της Εθνικής ηλικίας έως 17 ετών, θα εκδοθεί παιδικό εισιτήριο με έκπτωση έως 50%.

- Η έκδοση παιδικού εισιτηρίου είναι δυνατή και διαδικτυακά.

- Για τους φίλους της Εθνικής Ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τους τρεις αγώνες (με Λιχτενστάιν, Βοσνία./Ερζεγοβίνη και Φινλανδία) υπάρχει ειδικό "πακέτο" προσφοράς: Ο πρώτος αγώνας στην αρχική τιμή, ο δεύτερος με έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής και ο τρίτος αγώνας δωρεάν.

Οδηγίες προς κατόχους εισιτηρίων

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριό τους και μόνο.

Δεν επιτρέπεται να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτήν που αναγράφεται στο εισιτήριό του.

Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ’ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, οι κάτοχοι εισιτηρίων παρακαλούνται θερμά να προσέλθουν εγκαίρως στο ΟΑΚΑ, έτσι ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα συνωστισμού.

Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε πανό/σημαίες με ρατσιστικό, ξενοφοβικό ή υβριστικό περιεχόμενο/σύμβολο.

Οι φίλοι και φίλες της Εθνικής με κινητικά προβλήματα, θα εισέλθουν από τη θύρα 13».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζει στο ΟΑΚΑ η Εθνική

Επιβεβαίωση για Εθνική και Παγκρήτιο: Η ευθύνη της ΕΠΟ και η παραμονή στο ΟΑΚΑ

Πληρώνει για το στέγαστρο στο Παγκρήτιο η UEFA

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.