Αναζητώντας τον game changer

Απόψεις

Ο Ναμπί μπήκε στα… πιτς και ο ΟΦΗ καλείται να βρει τον «διάδοχο» του.

Πολλά έχουν ακουστεί και άλλα τόσα έχουν γραφτεί για την αφεντιά του… Ο Αντίλ Ναμπί από το ξεκίνημα της τρέχουσας περιόδου βρέθηκε στο προσκήνιο για τον Όμιλο.

Και αυτό γιατί σε πρώτη φάση έμοιαζε… αλλού και δεν είχε ξεκινήσει καθόλου καλά τις υποχρεώσεις του με τους «ασπρόμαυρους». Υπήρχαν, μάλιστα, ανεπιβεβαίωτα «σενάρια», τα οποία ανέφεραν πως είχε ζητήσει ν’ αποχωρήσει.

Σταδιακά, όμως, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός «επανήλθε» και φρόντισε με την επιστροφή του στην… κανονικότητα να επαληθεύσει πόσο ικανός ποδοσφαιριστής είναι.

Η τύχη, ωστόσο, του έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι και ο τραυματισμός του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης τον έθεσε πρόωρα νοκ-άουτ, αφού μένει εκτός δράσης για τουλάχιστον εφτά μήνες.

Και η ουσία είναι πως ο Γιώργος Σίμος χάνει μια υπερπολύτιμη μονάδα του συγκροτήματος του. Γιατί ο Ναμπί με τις όποιες παραξενιές του, είχε δείξει πως μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω στον ΟΦΗ.

Είναι ο game changer του Ομίλου, καθώς έχει την ικανότητα να κάνει το απρόοπτο. Με μια του ενέργεια μπορεί να… διαταράξει τις ισορροπίες μιας αναμέτρησης και ν’ αλλάξει τη ροή ενός αγώνα.

Με εξαιρετική τεχνική και εκλεπτυσμένη σκέψη, είχε βγάλει αρκετές φορές την ομάδα του από δύσκολη θέση. Ο Ναμπί, ωστόσο, βρίσκεται στα… πιτς και οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν για τον… διάδοχο του.

Τον παίκτη, που θα βγει μπροστά και θα δώσει το απρόοπτο στον ΟΦΗ. Που με μία κίνηση του θα «μπλοκάρει» τον αντίπαλο.

Σ’ αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, δύσκολα μάλλον μπορεί κάποιος να μπει στα… παπούτσια του Άγγλου, όμως είναι γεγονός πως ο ηρακλειώτικος σύλλογος έχει ανάγκη από τον… επόμενο game changer.

Η ειρωνεία, μάλιστα, με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό είναι ότι η πρώτη αναμέτρηση μετά τον τραυματισμό του είναι αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό (08/11).

Κόντρα, δηλαδή, σε μια ομάδα που ο Ναμπί έχει σκοράρει και στις δύο περιόδους, που έχει φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Ένα ξεχωριστό pregame, με rewind και ρετρό ιστορίες

Σίμος: «Το ποδόσφαιρο μπορεί ν’ αποτελέσει διέξοδο για τον κόσμο»

Τα παιχνίδια περνούν, το μηδέν στην άμυνα αγνοείται

Κυκλοφοριακό στο κέντρο του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.