Αντίστροφη μέτρηση...

10:30 | 07/07/2018

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για το μέλλον του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου

Από τα τέλη Μαίου, τα ρεπορτάζ του Capitano.gr αποτύπωναν το κρίσιμο σταυροδρόμι του μπασκετικού τμήματος του ''Ηράκλειο'', το επόμενο διάστημα. Τα μπαράζ επαφών με επιχειρηματίες για την επόμενη μέρα, έδειχναν την αβεβαιότητα γύρω από το μπασκετικό τμήμα. 

Μετά την αποκάλυψη ότι το ''Ηράκλειο'' θα έχει έως έδρα το ''Λίντο'', αλλεπάλληλα άρθρα ''εξέφραζαν'' την αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η κρητική ομάδα. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύματα σε site των Αθηνών στέκονται στα προβλήματα της ομάδας της πόλης.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το gazzetta.gr

''Το κρητικό μπάσκετ εδώ και πολλά χρόνια περηφανεύεται για την πορεία της ομάδας του Ρεθύμνου, ωστόσο η πρώτη ομάδα του που ανέδειξε το νησί αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Το Ηράκλειο αν και παρέμεινε με ευκολία πέρυσι στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής,  ξαφνικά οι διαθέσεις της διοίκησης έχουν αλλάξει. Τον τελευταίο καιρό οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν στα δρώμενα της ομάδας, προφασιζόμενοι οικονομικά προβλήματα φαίνονται αποφασισμένοι να μην κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και να τη στείλουν πίσω στις τοπικές κατηγορίες.Δεδομένης της ιστορίας της ομάδας που αγωνιζόταν στην Α1 τη δεκαετία του 90 κάτι τέτοιο θα αποτελέσει ισχυρό πλήγμα τόσο στην ίδια την πόλη όσο και στο μπάσκετ της Κρήτης. Παρά πάντως τη διάθεση του προέδρου να ρίξει την ομάδα στις τοπικές κατηγορίες, υπήρξε μία ομάδα ανθρώπων η οποία σε μικρό διάστημα συγκέντρωσε ένα ικανό οικονομικό βοήθημα για το μπάτζετ της ερχόμενης σεζόν. Μένει να δούμε αν η ιστορική ομάδα του Ηρακλείου θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική ή θα… χαθεί στις τοπικές κατηγορίες.''

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα επόμενα 24ωρα, θα παρθεί η απόφαση και παρά την συσπείρωση παλαιών και νέων στελεχών, η κατάσταση μοιάζει αβέβαιη. Αντίστροφη μέτρηση λοιπόν και αναμονή των αποφάσεων...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.