Άντρας ήταν μόνο ο... Μπάκιτς

22:57 | 18/03/2023

Οι φωνές του Νταμπράουσκας ήταν ρίσκο που δεν έπιασε τόπο και ο Λιθουανός δείχνει να... χάνει την μπάλα - Του Δ. Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Και πάλι καλά, θα λέγε κανείς για τον μια ακόμη αγωνιστική πολύ μέτριο ΟΦΗ που θα μπορούσε να είχε φύγει με μία ακόμη ντροπιαστική ήττα κόντρα στο Λεβαδειακό. Να 'ναι καλά όμως ο Μπάκιτς που μια φορά το έβαλε, μια το έσωσε στο τάκλιν που έκανε και βέβαια ο... συνήθης ύποπτος Μανδάς που έβγαλε ό,τι μπορούσε!

Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και προφανώς τέλος, ευτυχώς έχει ακόμα το βαθμολογικό απόθεμα που κατέκτησε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μπορεί να ελπίζει πως δεν θα μπλέξει.

Οι φωνές λοιπόν και η «στοχοποίηση» που λέγαμε πως ήταν ρίσκο από τον Νταμπράουσκας δεν έπιασε τόπο. Ο Λιθουανός δείχνει να χάνει τη μπάλα, άλλωστε οι πρώτες μουρμούρες άρχισαν ήδη, όπως μαθαίνω, στα αποδυτήρια και θολώνει όλο και περισσότερο την εικόνα του στην ανεπιτυχή προσπάθεια του να το γυρίσει. Τα... αντριλίκια λοιπόν δεν έπιασαν, ο ΟΦΗ βρίσκεται στην πιο δύσκολη περίοδο εδώ και πολύ καιρό, ο κόουτς δείχνει να μην έχει κι εκείνος τον τρόπο να αλλάξει την κατάσταση και βέβαια ο μόνος ασφαλής τρόπος για να βρει τη φόρμα του είναι να αγωνίζεται... εκτός έδρας! Εκεί μπορεί να βρει το αποτέλεσμα που θα αλλάξει την εικόνα μιας ομάδας που δείχνει να μην έχει χυμούς, στατική στο παιχνίδι της, να μην μπορεί να τρέξει, έλλειψη καθαρού μυαλού και κίνητρου και παίκτες που τη βοήθησαν τώρα να είναι ντεφορμέ.

Και ασφαλώς το αιώνιο και διαχρονικό πρόβλημα του γκολτζή. Διότι φορ δεν είχαμε, φορ πήραμε και φορ δεν έχουμε, τόσο απλά, τόσο αληθινά, τόσο ομιλήτικα! Φελίπε στα πιτς, ο Γκρόνινγκ δεν το έχει και περιμένεις να σκοράρει ο Ντίκο που δεν το έχει κάνει ακόμα στο Ηράκλειο, με παρτενέρ τον Μπαλογιάννη, άλλη ακόμα μια ακατανόητη επινόηση του προπονητή.

Πάλι καλά σε σχέση με εκείνες (τις επινοήσεις) που βάφτισαν μπακ τους Τσιλιανίδη και Μπιφουμά σε προηγούμενα παιχνίδια. Και βέβαια δεν είναι μόνο ο φορ, είναι και οι ποιοτικοί παίκτες στο κέντρο που λείπουν πια, ο Μπάκιτς είναι μόνος και δεν μπορούν πια να σου ξεκλειδώσουν τις κλειστές άμυνες, όπως γινόταν παλιότερα. Αξιοσημείωτο πως μετά το 1-1, αντί να πάρουμε μπρος και να κάνουμε ευκαιρίες και να δημιουργήσουμε πίεση, τις φάσεις τις έκανε ο Λεβαδειακός δείγμα πως η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα!

Με τέτοια αποτελέσματα και τέτοιες εμφανίσεις είναι φυσιολογικό ο ΟΦΗ να μην πατά σίγουρα ακόμα σε ό,τι αφορά το θέμα της παραμονής του. Αν δεν έσωζε την παρτίδα ο σωτήρας Μάρκο θα κάναμε άλλη συζήτηση τώρα, ωστόσο τα καμπανάκια ηχούν εδώ και καιρό και ο ΟΦΗ αφού εκμεταλλευθεί και τη διακοπή του πρωταθλήματος θα επιχειρήσει να κάνει μια προσπάθεια να γυρίσει το διακόπτη εάν βέβαια έχει τον τρόπο. Όλα τα υπόλοιπα μετά το τέλος της περιόδου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα δάκρυα του Πετράκη: «Ευχαριστώ τον κόσμο του ΟΦΗ»

Νταμπράουσκας: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου»

Ο Μπάκιτς έσωσε τον ΟΦΗ από νέο κάζο!

Το εκπληκτικό γκολ-φάουλ του Μπάκιτς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.